Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΡΚΟ - Πρέπει να κάνουμε τους κυβερνώντες όποιας πολιτικής απόχρωσης και νάνε, να σκύψουν στο μεγάλο θέμα που λέγεται ΛΑΡΚΟ


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   
 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ   ΛΑΡΚΟ
                                                 7 Μάη 2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

  Όλοι μας γνωρίζουμε τα προβλήματα της Εταιρίας, όμως οι τελευταίες  εξελίξεις έρχονται και μας αναγκάζουν να είμαστε ιδιαίτερα  ανήσυχοι.
  Απ ότι μάθαμε μετά την συνάντηση με τον κ. Σταθάκη, η Κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την Εταιρία μας.
  Ο Διευθυντής του Υπουργού των  Οικονομικών στην κινητοποίηση που κάναμε στην ΑΘΗΝΑ, μας είπε τα ίδια πράγματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος με τιμές Ni  ψηλά, μας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα... 






ρευστότητας και καθημερινότητας. Τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΛΑΡΚΟ εγκαλούν την Διοίκηση για μη τήρηση της συμφωνίας με τη ΔΕΗ, εξωδίκως μάλιστα, οι οποίοι είναι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ στο Δ.Σ. από την Κυβέρνηση.
  Τι γίνεται Συνάδελφοι, δεν έχουν σχέδιο, δεν μπορούν, δεν θέλουν ή μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο;
  Μήπως Συνάδελφοι υλοποιούν  ΣΧΕΔΙΟ ;
  Μας είναι αδιανόητο, μια αριστερή Κυβέρνηση, να μην έχει ασχοληθεί με το μεροκάματο 2.000 εμμέσως  εργαζομένων, μιας πρωτογενούς παραγωγικής εταιρίας με 100% εξαγώγιμο προϊόν με δραστηριότητα σε έξι νομούς.
  Είναι σε οικονομική συνεργασία με 12.000 Α.Φ.Μ. και σου λένε ότι δεν έχουν σχέδιο.
  Εμείς  συνάδελφοι πιστεύουμε ότι έχουν σχέδιο, το σχέδιό τους κατά την ταπεινή μας άποψη είναι να οδηγήσουν την ΛΑΡΚΟ  σε πτώχευση, εκκαθάριση, αν είμαστε τυχεροί σε λειτουργία και πώληση.
  Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν κανένα σχέδιο για τους εργαζόμενους, τα εργασιακά δικαιώματα και την συνέχιση του εργασιακού μας βίου.
  Έτσι η αριστερή κυβέρνηση κερδίζει χρόνο και μείς οι εργαζόμενοι βυθιζόμαστε στην αβεβαιότητα για το αν θα έχουμε εργασιακό αύριο.
  Συνάδελφοι δε μας μένουν και πολλοί τρόποι αντίδρασης ή μάλλον έχουμε μόνο ένα τρόπο αντίδρασης.
  Πρέπει να ασκήσουμε την μεγαλύτερη δυνατή πολιτική πίεση στην παρούσα κυβέρνηση, για να πάρει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, Πόντιους Πιλάτους δεν θέλουμε, Κυβέρνηση που να νοιάζεται για τους πολίτες της, που να σέβεται το σύνταγμα της χώρας που κυβερνάει.
  Εκτιμούμε ότι ενωμένοι σαν μια γροθιά από σήμερα  και πέρα  πρέπει να κάνουμε  τους κυβερνώντες  όποιας πολιτικής απόχρωσης και νάνε, να σκύψουν στο μεγάλο θέμα που λέγεται ΛΑΡΚΟ  ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και να εξασφαλίσουν την συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και την συνέχεια του εργασιακού βίου των εργαζομένων.
  Όμως συνάδελφοι, για να είμαστε καθαροί σε αυτόν τον αγώνα, ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του η συμμετοχή πλέον δεν μπαίνει σε κουβέντα.
   ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ σε αυτόν τον αγώνα, όποιος δεν το κάνει θα θεωρηθεί προδότης με ότι αυτό συνεπάγεται.
   Συνάδελφοι καλύτερα στην νεκροψία τη σφαίρα να την έχεις  στο στέρνο και όχι στη πλάτη.

Συναδελφικά

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ   ΛΑΡΚΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους