Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84 ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437 ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164 somatiolarcosel@gmail;com Αρ. Πρωτ.: 203 - ΛΑΡΥΜΝΑ:30-04-2018
 
ΤΡΙΤΗ 1Η ΜΑΗ 2018 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΙΣΟΤΗΤΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Συναδέλφισσες — Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ όπως αυτή έχει προκηρυχθεί από την ΓΣΕΕ και όπως απορρέει από το καταστατικό μας.
Η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ θα ξεκινήσει 06:00 (1-05-2018) και θα λήξει 06:00 (2-05-2018).
Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ,την Τρίτη 1η Μαΐου και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ των Συνδικάτων στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στο Εργατικό μας Κέντρο ΕΚΠΕΦ - Πλατεία Διάκου.
Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για κοινωνία και οικονομία , φορτώνει στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων νέα δυσβάσταχτα μέτρα.









Η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχών και ανοχών της. Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και κλιμακώνονται σωρευτικά οι πολιτικές ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ και ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, η ΑΚΡΑΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, Η ΑΠΟΡΡΥθΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, διαμορφώνουν ένα ζοφερό περιβάλλον όπου οι διογκούμενες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ θεωρούνται «Κανονικότητα».

Συναδέλφισσες — Συνάδελφοι,

Οι μέρες που διανύουμε είναι οι πιο δύσκολες για την εταιρία , οι αστοχίες των κυβερνώντων αλλά και των Διοικήσεων έχουν φέρει λανθασμένα αποτελέσματα για την πορεία και την εξέλιξη της εταιρίας.
έπιβεβαιώνομαστέ σε ότι είχαμε προβλέψει από την αρχή , δηλαδή οι λάθος χειρισμοί της κυβέρνησης αλλά και της Διοίκησης θα έφταναν την εταιρία σε αδιέξοδο.
Μπορεί κάποιοι ακόμα και σήμερα να λένε ότι δεν θα γίνει τίποτα με τις κρατικές ενισχύσεις και να εφησυχάζουν τον κόσμο τάζοντας πολλά , εμείς σαν Συνδικάτο έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία αλλά και στον κόσμο μας να κρατάμε τους εργαζόμενους σε Αγωνιστική ετοιμότητα. Ο μήνας Μάιος είναι ένας μήνας που θα φέρει κάποιες εξελίξεις στην εταιρία και να μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Υπουργού κυρίου ΣΤΑΘΑΚΗ ότι, ξεχάστε τη λέξη Δημόσιο , ξεχάστε τα όλα , και ότι στα μέσα Μάη θα γίνει μία συνάντηση για να μας πει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Αυτοί που παπαγαλίζουν κάνουν κακό στους εργαζόμενους αλλά και στην εταιρία. Δεν έχουν θάρρος να πουν την αλήθεια για την εξέλιξη της εταιρίας. Φοβόνται τους πολιτικούς τους προϊσταμένους και δίνουν καθημερινά εξετάσεις στην πολιτική στέγη που ανήκουν. Θα προσπαθήσουμε να τους απομονώσουμε , να λέμε την αλήθεια σε όλους τους εργαζόμενους.
Δεν λέμε περισσότερα , η Πρωτομαγιά είναι μια μέρα μνήμης για τους εργαζόμενους που έχυσαν το αίμα τους για τα εργατικά δικαιώματα , αλλά για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει, θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα , θα λέμε την αλήθεια.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι σε Αγωνιστική ετοιμότητα για την οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει.
Υ.Γ.: Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν εφαρμόσουν τα business plan που έφτιαξαν χωρίς να ενημερώσουν τους εργαζόμενους , τους γελάσανε. Αν νομίζουν κάποιοι ότι με τον τεχνοκρατικό ρόλο που έχουν στην εταιρία θα μας φέρουν σε αδιέξοδο, πλανώνται πλάνη οικτρά. Τους λέμε ότι έχουν γνώση οι φύλακες και όλοι μαζί οι εργαζόμενοι θα τους αντιμετωπίσουμε από κοινού. Φοβέρες και τεχνοκρατικο-τσαμπουκάδες έχουμε δει πολλούς . Αν είναι τόσο μάγκες όσο διαμηνύουν, τότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΕΦ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ - ΛΑΜΙΑ







                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους