Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Φαίνεται το ΕΑΚ οδηγείται σε τρικυμία εν κρανίω

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
                                                                                             ΛΑΡΥΜΝΑ:09-07-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
  Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Ή ο γιαλός είναι στραβός ή ο συνάδελφος του ΕΑΚ αρμενίζει σε άλλα νερά.
Εμείς ούτε για προεκλογική περίοδο μιλήσαμε ούτε λίγα ψηφαλάκια όπως αναφέρει ζητάμε.

Αν στο ΕΑΚ κακοφάνηκαν οι δύο ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ που μιλούσαμε για όλα τα προβλήματα που έχουμε στο χώρο μας αλλά και τα ψέματα κάποιων που προσπαθούσαν να αποσυντονίσουν τους εργαζόμενους , εμείς δεν φταίμε,  γιατί πάντα θα λέμε τα προβλήματα και πάντα  θα αναφέρουμε αυτούς που προσπαθούν να αποσυντονίζουν τους εργαζόμενους.





 Εμείς και ομοφωνία θέλουμε και ομοψυχία , αλλά δεν θα ανεχτούμε να πηγαίνουν κάποιοι από την πίσω πόρτα να κανονίζουν τα του οίκου τους και να είναι τα αρεστά παιδιά της Τοπικής Διεύθυνσης και της Διοίκησης της εταιρίας.

 Ο θεσμός του σωματείου δεν απαξιώνεται με την ενημέρωση των εργαζομένων , ο θεσμός του σωματείου απαξιώνεται με το να ζητάς συνέχεια σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο συνόλου.

 Οπότε την παράταξη της ΔΑΚΕ δεν την αγγίζουν τα ψηφαλάκια όπως αναφέρει το ΕΑΚ αλλά οι λύσεις των προβλημάτων.

 Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε αυτοί που σαν παράταξη καταφέραμε τα πάντα , τονίσαμε πολλές φορές στην Πύλη , ότι η πλειοψηφία του σωματείου ήταν αυτή που κατάφερε πολλά πράγματα.

 Μάλλον το ΕΑΚ έχει μπερδέψει την προεκλογική περίοδο με την διάλυση της παράταξής του.
 Η ΔΑΚΕ είναι μια μεγάλη παράταξη που απαρτίζεται από πολλά μέλη κι αυτό φαίνεται στα ψηφοδέλτια όλων των εκλογών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
 Το πρόβλημα δυστυχώς το έχουν άλλοι που σε εύλογο χρονικό διάστημα έχουν μείνει μόνοι τους.

 Για το θέμα των κομματικών προσλήψεων που αναφέραμε αν έχουν το σθένος και το κουράγιο ας βγουν να πουν πώς κόπηκαν οι τελευταίες προσλήψεις ποιοι ήταν κι αν ήταν κομματικές ή όχι.



Είπαμε και το έχουμε τονίσει πολλές φορές:
Προέχουν, να υπογράψουμε  Επ.Σ.Σ.Ε με αξιοπρέπεια για τους συναδέλφους μας ώστε να αποκατασταθούν οι  αδικίες που υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια
 και όλοι οι συνάδελφοι στη μηχανολογική συντήρηση
να ενσωματωθούν.

Μετά αν θέλει το ΣΥΡΙΖΑ ας βολέψει και τους ημετέρους ,
ας βολέψει και τα δικά του παιδιά.
Δεν μπορεί να ξεχνάμε τους συναδέλφους στη μηχανολογική συντήρηση κι απ την πίσω πόρτα να παζαρεύουμε προσλήψεις απέξω με κομματική στάμπα.

 Όσο για τα συμβόλαια ιατροφαρμακευτικό και συνταξιοδοτικό , περιμένουμε την Διοίκηση να τα λύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στον μήνα Ιούλιο, όπως μας ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ στην συνάντηση με τα Σωματεία.
Οπότε ας μην ανησυχούν γιατί εμείς όλα τα χρόνια προσπαθούμε και τα καταφέρνουμε πρώτα με το διάλογο και τη λογική και χωρίς να κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο στις Διοικήσεις και στις Διευθύνσεις.

Τώρα βέβαια η ιστορία  κακοφαίνεται σε κάποιους ότι η ΔΑΚΕ πίεσε τη Διοίκηση Μπομπή να κάνει 250 ενσωματώσεις.
Αυτό έχει γραφτεί στην ιστορία και δεν μπορεί να το ξεγράψει κανείς.

Ζητάμε υπογραφή σύμβασης
και να τελειώνουμε με την γάγγραινα της εργολαβοποίησης.

Όσο για τους συν/φους της συντήρησης που δεν ενσωματώθηκαν στο μόνιμο προσωπικό το 2014 θα θυμόνται όλοι ότι πέσαμε σε προεκλογική περίοδο και σταμάτησαν τα πάντα .
Αφού είναι μάγκες και αριστεροί γιατί δεν κάνουν όπως είπαμε όλους τους συναδέλφους  στη μηχανολογική  συντήρηση να περάσουν και αυτοί στην ιστορία και να χειροκροτήσουμε όλοι την προσπάθεια της Διοίκησης  ότι ενσωμάτωσε όλους τους συναδέλφους που είναι στη συντήρηση. Φαίνεται το ΕΑΚ οδηγείται σε τρικυμία εν κρανίω.

 Σε εύλογο χρονικό διάστημα εμείς περιμένουμε τις πρωτοβουλίες τις Διοίκησης για τα παραπάνω θέματα.

 Υ.Γ.:

 Περιμένουμε μία απάντηση από το ΕΑΚ να μας πει αν μετά από τις δύο ανακοινώσεις της ΔΑΚΕ την ανακοίνωση την έγραψε το ΕΑΚ, η Διοίκηση της εταιρίας, ή η Τοπική Διεύθυνση.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ 

   ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ  -  ΛΑΡΥΜΝΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους