Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ε.Κ.Θ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΘΗΒΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΕΔΡΑ ΘΗΒΑ
ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 11-Τ.Κ.32200 – ΤΗΛ. : 22620 29694 - FAX. : 22620 26428 Email: ekthivas@gmail.com
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡΙΤ. ΑΠΟΦ.: ΠΡΩΤΟΔ. ΘΗΒΩΝ 72/18.3.46 ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧ. ΣΤΟ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.53/80.3.46
Αριθμ. Πρωτοκ. 4972 ΘΗΒΑ 5-7-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι, 

η επιχείρηση «EURODRIP» εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, απασχολούνται γύρω στους 60 εργαζόμενους, αντικείμενο εργασίας εξαρτήματα άρδευσης - πλαστικές σωλήνες .





Μετά από ενημέρωση που είχαμε από το Σωματείο της εταιρείας «EURODRIP» που έχει γίνει πρόσφατα παρόλο τις δυσκολίες, μόλις η εταιρεία πληροφορήθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές του σωματείου για Διοίκηση και λοιπά όργανα, προσέφυγε σε δύο απολύσεις εργαζομένων μελών του σωματείου τρομοκρατώντας με αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους για την μη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες που θα έχει ως αποτέλεσμα την διάλυση του σωματείου.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θήβας καταγγέλλει τις απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης της εταιρείας και τους καλεί να ανακαλέσουν τις απολύσεις των συναδέλφων και να καθίσουν να συζητήσουν με το σωματείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο χώρο εργασίας, προσπαθώντας να βρούνε λύσεις.

Το Εργατικό Κέντρο είναι δίπλα στους εργαζόμενους και στο σωματείο και καλεί όλα τα σωματεία της δύναμής του να καταδικάσουν τις ενέργειες της Διοίκησης της εταιρείας συμπαραστέκοντας στους συναδέλφους εργαζόμενους.

Για το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους