Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ε.Ε.Λ. - Θα βαδίσουμε ένα βήμα μπροστά, προς την απόκτηση νέων κεκτημένων...


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΚΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου μας και των αντιπροσώπων μας στα δευτεροβάθμια όργανα. Ο μικρός χρόνος που μεσολάβησε από την σύσταση της παράταξης μας μέχρι την ημέρα των εκλογών, σε συνδυασμό με τους τόνους λάσπης που δεχθήκαμε κυρίως από το Ε.Α.Κ. και από το παράρτημα του Κ.Κ.Ε. (Ε.Α.Μ.) δεν μας επέτρεψαν να αναδείξουμε με πληρότητα το πρόγραμμα μας. Όμως, παρά όλες τις δυσκολίες, η παράταξη μας, χάρη στην στήριξη σας εκπροσωπείται στο Δ.Σ. του σωματείου, και στα δευτεροβάθμια όργανα με μία έδρα.

Ευχαριστούμε όσους ψήφισαν την παράταξη μας στο ξεκίνημα της και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε τη ψήφο τους στο έπακρο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας... 






με γνώμονα την ανάπτυξη της αλληλεγγύης και της ενότητας ανάμεσα στους εργαζομένους, μακριά από κάθε κομματική σκοπιμότητα και κόντρα στο πείσμα κάποιων, που προσπαθούν να διαιρούν τους εργαζόμενους σε κόμματα και παρατάξεις για να συνεχίσουν να υπάρχουν ως αρχηγίσκοι.
Παραμένουμε πιστοί σε όσα σας δηλώσαμε. Τίποτα δεν μας χωρίζει. Ο κόσμος προχωράει μπροστά. Εμείς επιλέγουμε να αφήσουμε πίσω μας τη διχόνοια και τη μισαλλοδοξία. Επιλέγουμε να είμαστε η δύναμη που αγωνίζεται για να ενώσει όλους τους εργαζόμενους σε μια γροθιά. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα βαδίσουμε ένα βήμα μπροστά, προς την απόκτηση νέων κεκτημένων αλλά και την επανάκτηση των χαμένων.
Δηλώσαμε σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, την ανάγκη θέσπισης ενιαίου ψηφοδελτίου. Διαψεύδουμε τους λασπολόγους που μας αποκαλούσαν δεκανίκι της Δ.Α.Κ.Ε. και εκφράζουμε την άποψη που υποστηρίζει την εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων σε αντιπροσωπευτικό σχήμα διοίκησης.
 


Ο αγώνας τώρα ξεκινάει.
                                                                 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 
Εργατική Ενότητα ΛΑΡΚΟ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους