Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ - ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84 ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403/44437 ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164 somatiolarcosel@gmail.com
AP. ΠΡΩΤ.:-   539 - Λάρυμνα: 29-11-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, Συνεδρίασε την ΤΡΙΤΗ (27-11-2018) το Δ.Σ του Σωματείου με θέμα : «ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ».
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κάθε συνδυασμού ήταν :




ΔΑΚΕ: Η τοποθέτηση της ΔΑΚΕ ήταν να πάρει τα αξιώματα που της αναλογούν. Με βάση την αναλογική με τις ψήφους αντιπροσωπευτικότητα (Πρόεδρο -  Ταμία). Ξεκαθάρισε πως αν υπάρχει συνδυασμός που δεν θα διεκδικήσει το αξίωμα που του αναλογεί, μόνο τότε, θα το διεκδικήσει αυτή.
ΕΑΜ: Η τοποθέτηση του ΕΑΜ ήταν να πάρει το αξίωμα που του αναλογεί Με βάση την αναλογική με τις ψήφους αντιπροσωπευτικότητα ( Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ). Ξεκαθάρισε πως δεν θα διεκδικήσει κάτι πέρα από αυτό που του αναλογεί. Αν υπάρχει συνδυασμός που δεν θα διεκδικήσει το αξίωμα που του αναλογεί, πρότεινε, να μην το διεκδικήσει κανένας, να μείνει κενό.
ΕΑΚ: Το ΕΑΚ δεν συμφώνησε με την αναλογική - αντιπροσωπευτική λογική και στην θέση του Β' Αντιπρόεδρου που του αναλογεί με βαση τις ψήφους. Πρότεινε στους ΕΑΜ. ΑΝΕΚ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία που να μην παίρνει αξίωμα η ΔΑΚΕ. Εφόσον δεν δέχτηκαν διεκδίκησε τον Ταμία.
ΑΝΕΚ: Η τοποθέτηση των ΑΝΕΚ ήταν να πάρουν το αξίωμα που τους αναλογεί. Με βάση την αναλογική με τις ψήφους αντιπροσωπευτικότητα. (Αν. Γεν. Γραμματέα).
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η τοποθέτηση της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ήταν να πάρει το αξίωμα που της αναλογεί. Με βάση την αναλογική με τις ψήφους αντιπροσωπευτικότητα. (Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ).


Μετά τις τοποθετήσεις των μελών του κάθε συνδυασμού που απαρτίζεται το νέο Δ.Σ, ακολούθησε ψηφοφορία και η συγκρότηση σε Σώμα έχει ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με 6 ψήφους και τρία λευκά 

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με 4 ψήφους και 4 λευκά. 

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με 6 ψήφους και 2 λευκά.

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με 5 ψήφους και 2 λευκά. 

ΑΝ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΩΤΗΡΧΟΥ   ΝΙΚΟΣ με 2 ψήφους και 7 λευκά. 

Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΖΑΣ     ΓΙΏΡΓΟΣ   με 6 ψήφους και 3 λευκά.

ΜΕΛΗ Δ.Σ :

1.    ΓΚΙΩΝΗΣ        ΑΓΓΕΛΟΣ
2.    ΖΥΓΟΠΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
3.    ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΗΣ



Το ΕΑΚ απείχε από την ψηφοφορία για τον Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. Διεκδίκησε τον Ταμία και πήρε -1- ψήφο για το συγκεκριμένο αξίωμα.
Η ΔΑΚΕ εφόσον δεν διεκδίκησε το ΕΑΚ τον Α' Αντιπρόεδρο τον διεκδίκησε αυτή. Το ΕΑΜ απείχε από την ψηφοφορία του Α' Αντιπρόεδρου.



                                    ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                             Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ      Π. ΠΟΛΙΤΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους