Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΑΣΚΕΛ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - Το σκηνικό συνεχίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΑΣΚΕΛ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισες, συνάδελφοι:
Μετά την αλλαγή του διευθύνοντα συμβούλου, του επιθεωρητή μεταλλείων Ν. Ελλάδος, αλλά και του διευθυντή του ΜΕΕ είπαμε σαν εργαζόμενοι ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο τουλάχιστον στα μεταλλεία. Δυστυχώς
ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ
Όλοι βαδίζουν στα χνάρια των προηγούμενων σε ασφαλή και εύκολα νερά για τους ίδιους έχοντας όμως σαν αποτέλεσμα να οδηγούν την ΛΑΡΚΟ στην καταστροφή και στα βράχια.







Το ΜΕΕ τα τελευταία χρόνια έχει πιάσει πάτο και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας κύριε πρόεδρε με τις λανθασμένες επιλογές που έχετε κάνει αλλά και με το ότι δεν έχετε ζητήσει καμία ευθύνη από κανέναν για τις ζημιές που έχουν προκαλέσει στο μεταλλείο.

Το σκηνικό συνεχίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: Οι εκσκαφές να φτάνουν στον λάκκο χωρίς να παίρνουμε μετάλλευμα.
1.      Ανατολικό κοτρώνι, 2 χρόνια δουλειά με τεράστιες δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ και στον λάκκο μετάλλευμα μηδέν, αυτό που πήραμε ήταν εκτός εκσκαφής σε μια γωνία.
2.      Ρεκαβέτσι, 13 εκ. ευρώ για μια τρύπα που θές ελικόπτερο για να πάρεις μετάλλευμα, εργοδηγοί και οδηγοί τσακώνονται για το αν θα κατέβουν στον λάκκο αφού κινδυνεύει η ζωή τους. Οι δε εργολάβοι μόλις ακούσουν για μεταφορά ρεκαβετσίου παίρνουν υπογλώσσια
3.      Κατοίκιζα, μόλις φτάσαμε στον λάκκο το μετάλλευμα φάνηκε από πάνω μας, ότι έχουμε πάρει από εκεί είναι εκτός εκσκαφής ,είναι τα "πόδια" του βουνού που τα κόψαμε και έγινε η κατολίσθηση. Στο τέλος η ποσότητα που θα παρθεί θα είναι λιγότερη από αυτή που υπολόγιζαν οι επιστήμονες μας.
Αυτοί που σχεδιάζουν τις εκσκαφές έχουν ενημερωθεί γιατί ψάχνουμε; Για λατερίτη ή ασβεστόλιθο; Χρόνια τώρα ο κασκαντέρ ΤΖΕΙΚ κόβει τα πόδια των νταμαριών για να καλύψετε την χασούρα.
Σας λέμε ότι και μπάρμπα να είχατε τον Μποδοσάκη δύσκολα θα παίρνατε μεροκάματο με αυτές τις ενέργειες σας
 
Χρόνια τώρα η ΛΑΡΚΟ μισθώνει εργολάβους με τσάπες ξοδεύοντας εκατομμύρια ευρώ. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια μηχανήματα; Αλλά ότι και να σας ρωτήσουμε και να σας υποδείξουμε η απάντηση σας γνωστή:
Δεν έχουμε λεφτά.
Λεφτά όμως για αναθέσεις και εργολαβίες βρίσκεται ακόμα και για την πιο απλή δουλειά που θα μπορούσε να κάνει κάποιο από τα ακριβοπληρωμένα στελέχη μας. Γιατί; Φοβάστε να τους βγάλετε από το ψυγείο; φοβάστε να τους στείλετε για δουλεία ή δεν μπορείτε; Για να φας ομελέτα κύριε πρόεδρε πρέπει να σπάσεις αυγά και όχι να τα κλωσάς.
Τα GOLDEN BOYS της ΛΑΡΚΟ ας σταματήσουν την αφαίμαξη της εταιρίας και ας αφήσουν και τίποτα για τους απλούς εργαζομένους των μεταλλείων και του εργοστασίου. Εργαζόμενοι πήραν ευθύνες , προαγωγές αλλά ο μισθός παρέμεινε ο ίδιος , ενώ όσοι έγιναν διευθυντές, υποδιευθυντές,, επιθεωρητές, σύμβουλοι τα επιδόματα και οι παροχές έπεσαν κανονικά. Εδώ λοιπόν σας λέμε ζήτω η πρώτη φορά αριστερά αφού αυτήν υπηρετείτε.
Κύριοι της διοίκησης είστε διατεθειμένοι να σώσετε την εταιρία ή θα την πάτε έτσι μέχρι τις εκλογές;

Για εμάς η ΛΑΡΚΟ είναι η οικογένεια μας, η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μέλλον όμως που στα χέρια σας φαίνεται αβέβαιο. Για αυτό δεν έχουμε την πρόθεση να σας το χαρίσουμε.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι:
Έχει έρθει η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, έχει έρθει η ώρα να σταματήσει η κοροϊδία και η καραμέλα ότι λεφτά δεν υπάρχουν για τους εργαζομένους, έχει έρθει η ώρα να κλείσουμε επιχειρησιακή σύμβαση έστω και αν κάποιοι δεν το θέλουν.
Για όλα αυτά και πολλά άλλα σας λέμε ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσει ένας κύκλος αγώνα που πιστέψτε μας οι διοικούντες θα το καταλάβουν καλά.
ΥΓ) 1) Σύμβουλε τέλειωσες με την τεχνοστύλ; ή θα παραμείνεις στην ΛΑΡΥΜΝΑ για να καμαρώσεις το ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ μετάλλευμα; Μήπως έχασες τον δρόμο για την Εύβοια;

                                              Συναδελφικά:
                               ΑΣΚΕΛ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους