Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Συνεργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Βρυσάκια, 24/04/2019

Συνεργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, επικοινωνούμε μαζί σας λόγω των εορτών του Πάσχα, να ευχηθούμε σε εσάς και στις οικογένειές σας χρόνια πολλά, υγεία κι ευτυχία.
Οι φετινές ευχές μας όμως πρέπει να στραφούν και στην εταιρία μας, την ΛΑΡΚΟ. Εδώ πάει γάντι συναδέλφισσες και συνάδελφοι η «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ». Γιατί καλώς ή κακώς, οι επιλογές των διοικήσεων των διορισμένων από την κυβέρνηση οδήγησαν την ΛΑΡΚΟ και το μεταλλείο μας στον ΤΑΦΟ! 
Χειρίστηκαν το αύριό μας άνθρωποι... 







αμφιβόλων προσόντων και δυνατοτήτων στην καλύτερη των περιπτώσεων, για να μην πάμε σε ακραίες σκέψεις, άνθρωποι σε εντεταλμένη υπηρεσία να δολοφονήσουν την ΛΑΡΚΟ και με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Και σε αυτά αγαπητοί συνάδελφοι συμφωνεί και η πλειοψηφούσα παράταξη του σωματείου μας, πρόεδρος, γραμματέας και λοιποί συνδικαλιστές του ΑΣΚΕΛ. Συνάδελφοι, τρία χρόνια φωνάζουμε, τρία χρόνια αγωνιούμε και η παράταξή σας μας αποκαλεί συκοφάντες. Έπρεπε η ΛΑΡΚΟ να μπει στον ΤΑΦΟ για να ανησυχήσετε ή μήπως ακόμη και τώρα το θέμα σας δεν είναι η ΛΑΡΚΟ, αλλά το βόλεμά σας; Εάν το κάνετε για κάνα Σαββατοκύριακο ή για να μαζέψετε καμιά απολογία, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Εάν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε στην ανακοίνωσή σας. Εκτιμούμε ότι μετά το Πάσχα πρέπει να συντονισθούμε με τα αδελφά σωματεία κι αφού πάμε σε γενική συνέλευση, να ενημερώσουμε τους εργαζόμενους και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για δράση.



ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

Συναδελφικά

Συνεργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους