Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com ΛΑΡΥΜΝΑ: 04/06/2019
Αρ. Πρωτ.: - 196-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,

Το Δ.Σ του Σωματείου μας απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα της χθεσινής Γ.Σ όπου 550 και πλέον μέλη του Σωματείου μας (από 650) ήταν παρόντα.
Η ηρεμία , η 4ωρη συζήτηση και η ωριμότητα που έδειξε η Γ.Σ μέσα από την ομόφωνη απόφαση «να αναστείλουμε την κινητοποίηση και να προχωρήσει η διαπραγμάτευση για την Επ.Σ.Σ.Ε στο τελικό στάδιο όπου είναι μια μικρή επιμέρους βελτίωση στο ήδη κείμενο που έχουμε στα χέρια μας και η εξουσιοδότηση στο Δ.Σ να διαπραγματευθεί το παραγωγικό επίδομα », όλα αυτά, δείχνουν ποιοτικά στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σύναψη Επ.Σ.Σ.Ε. μέχρι τη ΝΙΚΗ.





Αναμένουμε από την πλευρά της ΛΑΡΚΟ , μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να ορίσει την τελευταία συνάντηση των δύο μερών και επιδιώκουμε να καταλήξει η τελική ολοκληρωμένη πρόταση.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ,
ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Άμεσα το Δ.Σ θα σας ενημερώσει για την ημερομηνία της νέας Γ.Σ όπου εκεί θα παρθούν και οι καθοριστικές αποφάσεις για τις ζωές μας.

Για να έχει απαρτία και συμμετοχή η νέα Γ.Σ , όπως είχε και η χθεσινή , χρειάζεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα . Αυτό είναι που θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ


                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
          Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ        Π. ΠΟΛΙΤΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους