Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ - ΟΙ κάτοικοι της Λάρυμνας με μεγάλη και δυναμική κινητοποίηση απομάκρυναν τους ιχθυοκλοβούς...

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 30/07/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν απο λίγες μέρες η εταιρεία ΤΖΕΛΕΠΗΣ προχώρησε  στην μετεγκατάσταση 
της μονάδας της στην θέση Πράσινα Νερά στον κόλπο της Λάρυμνας, στην μόνη ελεύθερη και κατάλληλη παράλια για μπάνιο για τους κατοίκους της Λάρυμνας.
    Η ενέργεια έγινε με βάση την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να 
αδειοδοτήσει την μετεγκατάσταση των κλωβών της εταιρείας αγνοώντας τις 
αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και τις αποφάσεις του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβούλιου.




 
Στις 29/07/2019 οι κάτοικοι της Λάρυμνας με μεγάλη και δυναμική κινητοποίηση απομάκρυναν τους ιχθυοκλοβούς και ελευθέρωσαν έτσι την παραλία.

     Μετά από αυτό η εταιρεία κινήθηκε νομικά εναντίον του πρόεδρου της Κοινότητας Σ. Σαρηγιάννη, του κοινοτικού συμβούλου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Α. Νικολόπουλου και μιας γυναικάς κατοίκου της Λάρυμνας, κινώντας μάλιστα την διαδικασία του αυτόφωρου.

      Ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά
και στις συνελεύσεις είχαμε αντιταχθεί στα σχέδια της εταιρείας για μετεγκατάσταση, και είχαμε δεσμευθεί ότι θα είμαστε στο πλάι του λαού της Λάρυμνας και τους αγώνες του.

       Τα γεγονότα απο μόνα τους δείχνουν για ποιόν δουλεύει το 'επιτελικό' τους κράτος και τί ανάπτυξη οραματίζονται. Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ σε αγαστή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους υπόλοιπους θιασώτες των μνημονίων
θωρακίζει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και θωρακίζεται απέναντι στο λαϊκό κίνημα με το δόγμα νόμος και τάξη.

      Απαιτούμε να σταματήσει η διαδικασία του αυτόφωρου άμεσα και ο δήμος μαζί με την περιφέρεια να κινηθούν ώστε να σταματήσουν οι διώξεις των πολιτών της Λάρυμνας.

      Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ μαζί με το λαό της Λάρυμνας  διεκδικεί να σταματήσει η μετεγκατάσταση της μονάδας ΤΖΕΛΕΠΗ στην θέση Πράσινα Νερά
και καλεί τον λαό της περιοχής να συνεχίσει τους αγώνες του και να μην υποκύψει σε δήθεν τετελεσμένα.





 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους