Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - Γνωστοποίηση 24ωρης απεργίας για την ΔΕΥΤΕΡΑ 02-09-2019


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Αρ. Πρωτ. -85 - ΛΑΡΚΟ 29/08/2019


ΠΡΟΣ:
  1. ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ
  2. ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ Α.Ε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
  1. Γ.Μ.Μ.Α.Ε ΛΑΡΚΟ
  2. Σ.ΕΠ.Ε ΛΑΜΙΑΣ

«Γνωστοποίηση 24ωρης απεργίας για την ΔΕΥΤΕΡΑ 02-09-2019 , στις εργολαβικές εταιρείες ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ και ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ Α.Ε στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα Φθιώτιδας».

Κύριοι
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στις εργολαβικές εταιρείες ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ και ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ Α.Ε που δραστηριοποιούνται στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας γνωστοποιούμε ότι:







Οι εργαζόμενοι στις εν λόγω εταιρείες εάν δεν έχουν λάβει την προκαταβολή της μισθοδοσίας του μήνα Αυγούστου 2019 έως και την Παρασκευή 30-08-2019 , τότε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα εργαστεί κανένας (από τους εργαζόμενους που είναι πενθήμεροι και έχουν δηλώσει να εργαστούν το σαββατοκύριακο ) και τη Δευτέρα 02-09-2019 θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία όλοι οι εργαζόμενοι.

Οι λόγοι που αναφέρετε στην κοινοποιημένη στο Συνδικάτο μας επιστολή σας (29-08-2019) προς τη ΛΑΡΚΟ δεν αγγίζουν τους εργαζόμενους , περιέχει διαφορές μεταξύ των εταιριών σας και της ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι εργάστηκαν και απαιτούν την προκαταβολή της μισθοδοσίας τους , όπως προβλέπεται άλλωστε και από τη συμφωνία μεταξύ εργαζομένων και εσάς.

Εμείς για πρώτη φορά διαπιστώσαμε (μέσα από τη σημερινή επιστολή σας ) , ότι τελικά η «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ» δεν είναι μία , αλλά δύο εταιρίες , ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ και ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ Α.Ε. και απαιτούμε από τη ΛΑΡΚΟ την απομάκρυνση των εταιριών αυτών και την ενσωμάτωση των εργαζομένων στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους