Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην εργολαβία τεχνοστυλ και Εργατικό ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Συνδικάτο μετάλλου νομού Φθιώτιδας
2 Αυγούστου 2019  

                             Δελτίο τύπου

Με 100% συμμετοχή στην απεργία οι εργαζόμενοι στην δουλεμπορική εταιρεία technostyle στη ΛΑΡΚΟ δίνουν απάντηση στην απλήρωτη εργασία.

Η εταιρεία technostyle για να καλύψει τις ανάγκες του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα ενόψει απεργίας έψαξε και βρήκε γύρω στους 20 εργαζόμενους για να δημιουργήσει μηχανισμό απεργοσπασίας.

Αποτέλεσμα της παραπάνω Πράξης της εταιρίας τεχνοστυλ, να φέρει εργαζόμενους  χωρίς  να έχουν πείρα  των εγκαταστάσεων  στη ΛΑΡΚΟ, ηταν σήμερα γύρω στις 3:00 το πρωί να πραγματοποιηθεί εργατικό ατύχημα... 
σπάζοντας ένας από αυτούς τους εργαζόμενους το πόδι του.

Το Συνδικάτο μας ήρθε σε επαφή με τους εργαζόμενους που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως απεργοσπαστικό μηχανισμό η εταιρία τεχνοστυλ και εφόσον τους ενημέρωσε για τους λόγους της απεργίας,απεργούν και οι ίδιοι.

Οι εργαζόμενοι είναι  αποφασισμένοι και το συνδικάτο μας μπαίνει μπροστά να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να καταργηθεί το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών και να τους ενσωματώσει η ίδια η ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όπως και η χθεσινή του ΣΥΡΙΖΑ είναι είναι υπεύθυνες για το σκλαβοπάζαρο, τα εργατικά ατυχήματα, την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ. Είναι αυτές που με τις πολιτικές τους και τους νόμους τους έφτιαξαν μεγαλοεργολάβους με το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομένων.

Το διοικητικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους