Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ - Χαλαζόπτωση στη Λάρυμνα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4/10/2019

Το τελευταίο διάστημα σε λιγότερο από έναν μήνα οι κάτοικοι της Λάρυμνας βιώσαν δύο έντονες βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας, η τελευταία μάλιστα συνοδευόταν με χαλαζόπτωση .
Διαπιστώσαμε ότι τα φρεάτια μέσα στο χωριό εφόσον δεν είχαν καθαριστεί δημιουργήθηκαν προβλήματα στους δρόμους με φερτά υλικά από το γύρω περιβάλλον με αποτέλεσμα οι δρόμοι της Λαρύμνας να πλημμυρίσουν και τα όποια λογής υλικά και μπάζα να γεμίσουν το χωριό.
Παράλληλα το χαλάζι έπληξε σε μεγάλο βαθμό... 





τις καλλιέργειες της περιοχής (οπωροκηπευτικά ,ελαιοκαλλιέργειες ) καταστρέφοντας την παράγωγη.
Από την πρώτη στιγμή οι κοινοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποίησαν επίσκεψη σε όλη την περιοχή για να δουν την έκταση της καταστροφής από την χαλαζόπτωση αλλά και τα προβλήματα μέσα στο χωριό της Λάρυμνας .

Άμεσα επικοινώνησαν με το Δήμαρχο ζητώντας η υπηρεσία να ενημερώσει τον ΕΛΓΑ για να προχωρήσει στην καταγραφή των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες και η δημοτική αρχή να φροντίσει άμεσα για τον καθαρισμό των δρόμων και πεζοδρόμιων της Λάρυμνας από φερτά υλικά, λάσπη και μπάζα διαφόρων ειδών .

Τα φαινόμενα αυτά έδειξαν ότι ο δήμος η περιφέρεια δεν σχεδίασαν ούτε προγραμμάτισαν ούτε πρόβλεψαν για τα αναγκαία έργα που χρειάζονται τα χωριά και οι πόλεις του Δήμου Λοκρών που δείχνουν ανοχύρωτα μπροστά σε πιο δύσκολα φαινόμενα .

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα παλέψει με όσες δυνάμεις έχει στην κατεύθυνση της υλοποίησης των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων που χρειάζεται ο τόπος μας για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λάου της περιοχής μας .Καλεί τον λαό της Λάρυμνας να μην επαναπαυτεί στις οποίες υποσχέσεις και να συνεχίσει να παλεύει όπως ξέρει για την επίλυση όλων των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή. 
 

Οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκης Συσπείρωσης

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους