Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

Στο Δημ.Συμβ. της 23/10/2019 η νέα δημοτική αρχή των Ζεκεντέ - Σούλια ανακοίνωσε την αύξηση των δημοτικών τελών στην ύδρευση, τον ηλεκτροφωτισμό ,την καθαριότητα, το ΤΑΠ ακόμα και στα τέλη  κοιμητηρίου. Ως ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ τονίσαμε στο Δημ. Συμβ. ό,τι η εξέλιξη αυτή έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερα βάρη στους ήδη ξεζουμισμένους δημότες.

   Στις συγκεκριμένες υπηρεσίες απασχολείται... 







ο κύρος όγκος του εργατοτεχνικού προσωπικού για τις οποίες οι κυβερνήσεις των μνημονίων των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ απαγόρευσαν τις προσλήψεις μονίμου προσωπικού, και έβαλαν σε προτεραιότητα τις  ιδιωτικοποιήσεις  στις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Στις ίδιες ράγες κινείται και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ με την ψήφιση του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στους δήμους και τις περιφέρειες ,στους εργολάβους και τους επιχειρηματικούς ομίλους σε πεδία μεγαλύτερης κερδοφορίας.

    Πριν τις εκλογές ούτε οι επικεφαλής ούτε κανείς υποψήφιος από τις παρατάξεις Ζεκεντέ- Σούλια που σήμερα είναι μαζί στην διοίκηση του δήμου δεν μίλησαν ούτε καν υπαινίχθηκαν αυξήσεις τελών και φόρων στον λοκρικό λαό. Χωρίς να παραβλέπουμε και τις ευθύνες της παράταξης του κ. Λιόλιου για την μέχρι τώρα πορεία του δήμου και σημερινή του στάση .Άλλωστε προσπερνούν τις διαφορές γιατί προέρχονται από την ίδια πολιτική δεξαμενή και προσκυνούν την ανταπόδοση και την παρά πέρα ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

    Καλούμε τα κοινοτικά συμβούλια  να αποφασίσουν κατά των αυξήσεων των τελών  όπως  έκανε κατά πλειοψηφία .(μειοψήφησε ένας σύμβουλος) το συμβούλιο της Λάρυμνας, και τον λαό της Λοκρίδας να συμπορευθεί με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ενάντια στις πολιτικές που του μαυρίζουν την ζωή και το μέλλον του.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΟΚΡΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους