Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ - Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

«ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ»
Βρυσάκια 4 Δεκέμβρη 2019

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι εμείς οι εργαζόμενοι καταγγέλλαμε τις διορισμένες, από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις Διοικήσεις της ΛΑΡΚΟ, για απαξίωση της Εταιρίας και ότι με τις συγκεκριμένες ενέργειες την οδηγούσαν σε πτώχευση, κανένας δεν μας άκουγε, κανένας δεν ενδιαφερόταν.
Σήμερα που το ανακοίνωσε ο Υπουργός σε όλα τα site όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας έχουν να πουν και ένα κακό λόγο για τους εργαζόμενους, λες και οι εργαζόμενοι φταίνε για την κατάντια της ΛΑΡΚΟ... 




λες και ο κουρασμένος ο Κώστας, ο δεξιόστροφος Αντώνης, συνεπικουρούμενου του Ευάγγελου του σοσιαλιστή και στο αποκορύφωμα ο Αλέξης με τον Σταθάκη δεν έχουν καμιά ευθύνη.

Η ΛΑΡΚΟ όταν οι τιμές ήταν ψηλά έγραψε στους Ισολογισμούς 500.000.000 ευρώ διαφεύγοντα κέρδη, παρόλες τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι βολεμένοι και πάμπλουτοι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι εισαγγελείς της χώρας έβαλαν την υπόθεση στο ΑΡΧΕΙΟ.

Λες και δεν έστειλε ο Αθανασόπουλος τους συμπαίκτες του ταβλαδόρους για να ασκήσουν Διοίκηση στη ΛΑΡΚΟ.
Λες και δεν ήταν ο Σταθάκης που έλεγε σιγά μωρέ και τί είναι 60 μύρια, λες και δεν δόθηκαν καμιά 60.000.000 ευρώ εργολαβίες στην Εύβοια με αποτέλεσμα μηδέν. Αλλά φταίνε οι πλουσιοπάροχοι αμειβόμενοι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ, γιατί παίρνουν (40+100), γαλοπούλα και αρνί και έχουν και ιατροφαρμακευτικό συμβόλαιο, όμως αγαπητοί οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ , όταν χαλάσουν τα δόντια τους θα φορούν μασέλες από το ΙΚΑ.

Κάποιοι άλλοι εργαζόμενοι βάζουν εμφυτεύματα από τα ευγενή ταμεία τους.
Μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας τον επικίνδυνο για τη χώρα κοινωνικό αυτοματισμό, σας καλούμε όλους στην Εύβοια, για να διαπιστώσετε τις μισθουλάρες μας.
Το 80% των εργαζομένων δεν καθαρίζει ούτε ένα χιλιάρικο. Σας καλούμε άμεσα σε συνάντηση για να αποκαταστήσετε την συκοφαντία εις βάρος των εργαζομένων.
Το τί έφταιξε έχει την αξία του, όμως θα παρέχεται μεγάλη υπηρεσία αν με το θεσμικό σας ρόλο βοηθήσετε να μην χαθεί καμιά θέση εργασίας.

Σε ότι αφορά τα σπίτια που παραχωρεί η ΛΑΡΚΟ σε εργαζόμενους, περιουσιακό στοιχείο της Εταιρίας είναι άρα και η διάθεση αφορά τις διοικήσεις.
Γιατί δεν ζητάτε την παρέμβαση του εισαγγελέα να διερευνήσει για την χριστή διαχείριση εκ μέρους των Διοικήσεων.
Το μόνο μερίδιο ευθύνης που έχουν οι εργαζόμενοι είναι ότι δεν πήραν το νόμο στα χέρια τους, για να σώσουν ότι σωζόταν, να απολύσουν τους πολιτευτές ή φίλους πολιτευτών manager και να ζητήσουν ανθρώπους με εργασιακή εμπειρία.

Το τελευταίο το αναγνωρίζουμε και κατηγορείστε μας.

Για όλα τα άλλα ξανασκεφτείτε το. 

Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους