Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - Μία απάντηση για να μη νομίζουν ότι μπορούν να μας κλείσουν εύκολα το στόμα...


ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ                                                             ΛΑΡΥΜΝΑ: 21-02-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χτες είδαμε μία ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για τη ΛΑΡΚΟ που μιλάει για συνέπεια της «στρεβλής λειτουργίας της εταιρίας».

Εμείς απέναντι στους εργαζόμενους  αλλά και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο , δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε όπως έχουμε χρέος να κάνουμε , στις ασυναρτησίες τους χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι η ΛΑΡΚΟ , απλά ανήκουν σε θυγατρικές κομματικές οργανώσεις.

Η ΝΟΔΕ κανονικά θα πρέπει να σέβεται τους εργαζόμενους και τους αγώνες που κάνουν , που στην καθημερινά βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, που αγωνιούν για το μεροκάματό τους και όχι να συναινούν στο μεγαλύτερο έγκλημα που πάει να γίνει στη Στερεά Ελλάδα.





Αλλά πώς να είναι στο πλευρό των εργαζομένων που οι περισσότεροι από αυτούς που απαρτίζουν τη ΝΟΔΕ σήμερα , μέχρι εχτές έβριζαν το ίδιο τους το κόμμα!

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση , άνθρωποι εκτός πραγματικότητας έχουν άποψη για το νομοσχέδιο που φανερώνουν ότι είναι το καλύτερο, επειδή έχουν πάρει εντολές άνωθεν για να εξυπηρετούν καθαρά κομματικά συμφέροντα.

Την απάντηση γρήγορα θα την πάρουν από το γενικό σύνολο της Στερεάς Ελλάδας γιατί ήδη η παράταξή μας συλλέγει υπογραφές-διαγραφές και αποστασιοποίηση της ΝΔ και τέτοιων οργάνων που δημιουργούν τριγμούς στην πατρίδα μας.

Αν νομίζουν ότι με ένα δελτίο τύπου έχουν βγει από τις ευθύνες που έχουν μέχρι σήμερα τους γελάσανε!

Η παράταξή μας , η ΔΑΚΕ δεν θα χαριστεί σε κανέναν και σε καμία γιατί αυτό που έχουμε κάνει όλα τα χρόνια είναι η αγωνιστικότητά μας και να εκλεγόμαστε από το σύνολο των εργαζομένων και όχι να διοριζόμαστε μέσα από το κόμμα όπως διορίζονται αυτοί!

Ανάθεμα αν έχουν διαβάσει την τροπολογία έκτρωμα που πάει να εφαρμοστεί στη ΛΑΡΚΟ , στη Στερεά  Ελλάδα . Απλά έκαναν το χρέος τους και το καθήκον τους απέναντι στα συμφέροντα που οι ίδιοι εξυπηρετούν μέχρι και σήμερα.

Μας λυπεί το γεγονός ότι εμείς χτίσαμε για να υπάρχει μέχρι και σήμερα κάποια βάση στην παράταξή μας.
Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι πέφτοντας αλεξιπτωτιστές μέσα στο κόμμα άρχισαν να δημιουργούνται νεοφιλελεύθερες ιδέες και καταστάσεις δημιουργώντας ανασφάλεια σε πολλά μέλη από εμάς.

Δεν είμαστε εμείς σαν και αυτούς! Η καθημερινότητά μας , η αξία στη ζωή μας , οι ιδέες μας , οι θέσεις μας και οι σκέψεις μας , είναι να ενώσουμε τους εργαζόμενους της πατρίδας μας όλης , για ένα τίμιο αγώνα που το μόνο αντίκτυπο που έχει είναι το μεροκάματο και η έννοια της οικογένειας.

Μακριά από εμάς αυτές οι σκέψεις , αυτές οι τοποθετήσεις , γιατί σε εύλογο χρονικό διάστημα οι περισσότεροι και γενικότερα ο ελληνικός λαός θα έχει και κρίση και νου και γνώση.

Η ΝΟΔΕ καλά θα κάνει να ασχολείται με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με άλλες εκδηλώσεις φαντεζί που γίνονται στο Νομό και να αφήσει τους εργαζόμενους να αγωνιστούν και να μην προκαλούν , γιατί θα παίρνουν συνέχεια απαντήσεις πιο σκληρές πιο δυνατές πιο αγωνιστικές .

Είναι μία απάντηση για να μη νομίζουν ότι μπορούν να μας κλείσουν
 εύκολα το στόμα .




ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ




1 σχόλιο:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΣΠΑΘΗΣΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΙΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΑΣ ΑΝΕΛΙΞΗ
    ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΚ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ Η ΕΝΑ ΡΕΠΟ Η ΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΥΠΟΥ (ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΤΥΟΣΚΑΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΜΑΞΗΣ)
    ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ-- -- -- ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ
    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ---- ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους