Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - Προς κυβέρνηση και βουλευτές της Εύβοιας...


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Μ. ΦΡΙΖΗ 10 ΤΗΛ.:2221/026012 - 2228/025690-4
ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑ. 636/74 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
ΑΡΙΘ.ΚΑΤΑΧΩΡ. 156/77 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Αριθμ. Πρωτ.: 403  υσακια 27/02/2020
Συναδέλφισσες ,συνάδελφοι


Εάν δεν αλλάξει κάτι και οι κυβερνώντες δεν πάρουν το μήνυμα,  τροπολογία έκτρωμα από πλευράς κυβέρνησης αναγκαστήκαμε και είχαμε υποχρέωση να καταφύγουμε στο εφετείο αν και ο δικηγόρος μετά το δικαστήριο μας είπε ότι κάποιοι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία που σαν σκοπό έχουν το σφάξιμο των εργαζομένων.

Με την διοίκηση της εταιρείας να έχει πάει την παραγωγή στα τάρταρα η ΛΑΡΚΟ λειτουργεί στο "κόκκινο". Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει η εταιρεία το μοναδικό μας όπλο που μας κράτησε ζωντανούς ήταν η παραγωγή, τώρα και αυτή με τις ενέργειες κάποιων χάθηκε.










 Για να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση πρέπει να γίνει πόλεμος και στον πόλεμο δεν πρέπει να λείψει κανείς. Αν μερικοί νομίζουν ότι θα τρέχουν όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι για να σώσουν το μεροκάματο τους είναι γελασμένοι, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,.,.

Να ξέρουν ότι από εδώ και πέρα θα γίνουν ακραίες καταστάσεις για τους "τενεκέδες" απαραίτητους που νομίζουν ότι είναι η ελίτ των εργαζομένων, το δείχνουν άλλωστε με το έργο τους ,με την άδεια πλατεία Πολιτικών.



Κύριε Σύμβουλε όλα δείχνουν ότι εσείς θα είστε ο εκτελεστής των
αποφάσεων του εκκαθαριστή , οι εργαζόμενοι έχουν έννομο συμφέρον και απαιτούν να μάθουν ποιο είναι το μέλλον τους.

Ποιες ενέργειες κάνατε για να διασφαλίσετε τις θέσεις εργασίας;

Ως πότε οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θα εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας και στο τέλος θα είναι αυτοί που θα πληρώνουν το μάρμαρο;



Σύμβουλε είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση και εκτελείς καλά τα καθήκοντα σου μέχρι να δώσει την χαριστική βολή ο εκκαθαριστής, ο οποίος από ότι μάθαμε έχει και "πλούσιο" βιογραφικό στην διαχείριση εταιριών σαν την Αάρκο.


Στον χορό της απαξίωσης συμμετέχει δυναμικά και η Διεύθυνση ΜΕΕ, η οποία είτε με εντολές άνωθεν το κάνει συνειδητά είτε επειδή είναι άσχετη με το αντικείμενο που έχει κληθεί να απασχοληθεί.

Με άδεια πλατεία ,με μηχανήματα να ακινητούν στα συνεργεία λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, ένα τριβείο στα μαύρα του τα χάλια πως θα λειτουργήσει η εταιρεία;

Εσείς κύριε Γεν.Διευθυντή Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος μαζί με την τοπική διεύθυνση έχετε κάνει κάτι προς όφελος για αυτή την έρμη την εταιρεία; Το πρόγραμμα που μας δείξατε είναι για 100.000 τόνους μεταλλεύματος μηνιαίως και 1.200.000 τόνους ετησίως.

Σίγουρα με την ικανότητα που σας διακατέχει είστε εντός προγράμματος , αλλά η ιστορία επαναλαμβάνετε ,υπάρχουν και σήμερα ΕΦΙΑΛΤΕΣ που εξυπηρετούν τα σχέδια της κυβέρνησης.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!



Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και βρεθήκατε ελλιποβαρείς!!

Κύριε Σύμβουλε μην παίξετε το ρόλο του "αυτοφωράκια", δεν σας ταιριάζει ασχοληθείτε με αυτούς που διοικούν το μεταλλείο και με το μέλλον της εταιρείας γιατί να ξέρετε ότι θα υπάρξουν στο εξής στιγμές σκληρού ροκ. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να βλάψουν την εταιρεία δεν θα τους περάσει.

Κύριοι της κυβέρνησης δώστε τα χρήματα από τον ΛΑΓΗΕ και την διακοψιμότητα για να πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις της ΛΑΡΚΟ ,για να υπάρχει παραγωγή και να συνεχίσει η εταιρεία να λειτουργεί κανονικά όσο γίνεται.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ και όλοι μαζί να αποτρέψουμε το χειρότερο σενάριο που θέλει την ΛΑΡΚΟ κλειστή.



ΥΓ. Προς κυβέρνηση και βουλευτές της Εύβοιας.



ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΛΑΡΚΟ



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους