Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στηρίζει τις 24ώρες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ Τ.Κ. 35132, web site: www.ekpef.gr
ΤΗΛ: 22310 26651, Fax: 22310 26621,  e-mail:erkepeft@gmail.com
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 77/2016

 ****************************************************
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(28-04-2020)
Να σταματήσει εδώ και τώρα η απαξίωση των εργαζομένων της  ΛΑΡΚΟ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας εκφράζει την στήριξη του στο δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που παλεύουν καθημερινά για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης αλλά και των θέσεων και σχέσεων εργασίας. Υποστηρίζουν με όλη τους τη δύναμη εργασιακά κεκτημένα που έχουν κατακτηθεί μέσα από σκληρούς αγώνες δεκαετιών αι είναι πληρωμένα με το βαρύ φόρο αίματος των δεκάδων νεκρών εργατών που θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για το μεροκάματο.
      Η μη καταβολή των δεδουλευμένων του Μαρτίου και η μη καταβολή του Δώρου Πάσχα φέρνει σε απόγνωση όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους... 






ενώ η μη καταβολή των αποζημιώσεων όσων συναδέλφων βγήκαν πρόσφατα στη σύνταξη δείχνει περίτρανα ότι η κυβέρνηση δεν υπολογίζει τους κόπους μιας ζωής.
Μετά την απαράδεκτη ψήφιση της τροπολογίας στις 13/02/2020 και τις άκαρπες συναντήσεις των εργαζομένων με τον εκκαθαριστή, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ βρίσκονται σε απόγνωση. 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στηρίζοντας τις 24ώρες απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από τη Γενική Συνέλευση στις 1η & 2 Μαΐου,  15, 21 και 29 Μαΐου.  


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Ε.Φ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους