Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΡΑΣ - Ο στόχος τους εξ αρχής ήταν και είναι η ΠΤΩΧΕΥΣΗ για αυτό και το διασφάλισαν μέσα στην ντροπολογία...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ 27, ΜΑΡΟΥΣΙ
ΑΡ. ΕΓΓΡ. 10687/2925/5-3-82

Μαρούσι, 30.04.2020

Α.Π. 011/2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,


Η απαράδεκτη τροπολογία που ψήφισε η Κυβέρνηση εκδικείται με απύθμενο μίσος και εμπάθεια ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου και κλείνει το μάτι στα μονοπώλια που περιμένουν σαν κοράκια να ξεσκίσουν τις σάρκες της νεκρής ΛΑΡΚΟ. Ο στόχος τους δεν είναι να τρέξουν
διαγωνισμούς και να πουλήσουν την Εταιρία. Ο στόχος τους εξ αρχής ήταν και είναι η ΠΤΩΧΕΥΣΗ για αυτό και το διασφάλισαν μέσα στην ντροπολογία.
Αυτό αποδεικνύεται από την εξαθλίωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που προσπαθούν να πετύχουν μέσα από τις απαράδεκτες και αντισυνταγματικές μειώσεις στους μισθούς τους αλλά και την πλήρη απαξίωση της Εταιρίας... 






με την ανύπαρκτη παραγωγή που βγαίνει. Φυσικά  για αυτό όπως και για όλα τα δεινά της ΛΑΡΚΟ οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ευθύνη αλλά πληρώνουν καθημερινά πολύ ακριβά το τίμημα. Εργαζόμενοι, συνάδελφοι, φίλοι μας κι αδέλφια δεν είναι πια κοντά μας γιατί πλήρωσαν πολύ ακριβά, ακόμη και με την ίδια τους την ζωή, το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στο μεροκάματο.

Δυστυχώς το βαρύ φορτίο συνάδελφοι έπεσε σε εμάς να διαχειριστούμε πρώτοι την βάναυση και αντεργατική πολιτική αυτής της Κυβέρνησης η οποία προτίθεται να εφαρμόσει σε όλες τις επιχειρήσεις της επικράτειας αντεργατικά και εξοντωτικά μέτρα ειδικά τώρα έχοντας ως δικαιολογία την πανδημία.
Όμως σε αυτό τον Αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε δίπλα μας όλους τους εργαζόμενους της Χώρας. Αυτό το αποδείξαμε στα μαζικά συλλαλητήρια μας τόσο στην Αθήνα όσο και στις άλλες πόλεις της Ελλάδος. Έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας κάμψουν τόσο θα ατσαλώνουμε.

Ότι βρώμικα όπλα και να χρησιμοποιούν ενάντια στον δίκαιο αγώνα μας  στο τέλος να ξέρουν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Συνεχώς γεμίζει και στο τέλος θα τους πνίξει.


Τιμούμε τα αδέρφια μας που χάσαμε.
Τιμούμε τους αγώνες των συναδέλφων μας στη Μεγάλη Απεργία που δεν έσκυψαν το κεφάλι και αγωνίστηκαν μέχρι να πετύχουν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στο μεροκάματο.
Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά και κάθε δίκαιο αγώνα εργαζόμενου απανταχού.


Συμμετέχουμε καθολικά στις 24ωρες Απεργίες 1 & 2 Μαΐου και στις Εργατικές εκδηλώσεις στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας.


Ζητούμε άμεσα την Απόσυρση της Ντροπολογίας

Ζητούμε άμεσα να σταματήσει η κοροϊδία και ο εμπαιγμός την δήθεν Διαχείρισης εν λειτουργία και η εταιρία να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στους πρότερους παραγωγικούς ρυθμούς της.

Ζητούμε έστω και τώρα άμεσα συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Ενέργειας και Εργασίας ώστε να δεσμευτούν για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και για την συνέχιση της λειτουργίας της Εταιρίας



Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά



Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους