Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΑΡΚΟ - Η Generall και η ειδική διαχείριση να σταματήσουν το κρυφτούλι που παίζουν...

·      Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 

  Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ)

·          Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ

·          Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»

·           Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ

·          Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6943758043

                                                                                                               06-08-2020              

 Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,

Μετά από πολλές πιέσεις  των Σωματείων χθες πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με την Generalli   και τον εκπρόσωπο της ειδικής διαχείρισης  με θέμα την καθυστέρηση του 1% για την καταβολή των χρημάτων  στους λογαριασμούς  όλων των εργαζομένων.

Οι ανοχές μας σαν εργαζόμενοι  εξαντλήθηκαν,  δεν θα ανεχτούμε  άλλη καθυστέρηση, για  εμάς  φταίνε και τα δύο μέρη και η Generalli και η ειδική διαχείριση που ο ένας ρίχνει το ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο.

Εχθές στην συνάντηση με την Generalli  που έγινε κάτω από πίεση με πρόσχημα τον κορονοιό διαπιστώσαμε   και μας είπαν ότι υπάρχουν λάθη στις καταστάσεις για τα έτη  2009-2010 και για το 2012-2014, δηλ. δεν συμβαδίζουν  τα ποσά, όπως και η Generall δεν έχει δώσει τον εργοδοτικό λογαριασμό του 8,4 για να δούμε τις εισροές-εκροές που έχουν γίνει τελικά αποφασίστηκε η ειδική διαχείριση να δώσει τις καταστάσεις για τα έτη  2009-2010 για να γίνει σύγκριση στοιχείων  και η Generall  να δώσει  τον εργοδοτικό λογαριασμό.

 

 

 

 

Στην συνέχεια μας είπε ο εκπρόσωπος  της ειδικής διαχείρισης  ότι συμφωνήθηκε από τα δύο μέρη να βρεθούν δηλ. η Generall   και η ειδική διαχείριση  να κάνουν  σύγκριση των καταστάσεων όλων των στοιχείων για να βγουν  τα ποσά ολόσωστα γιατί υπάρχουν διαφορετικά ποσά στις καταστάσεις.

Εμείς σαν Σωματεία ζητήσαμε τις λίστες αλλά δυστυχώς τα προσωπικά δεδομένα δεν δίνουν την δυνατότητα να δοθούν.

Ζητάμε και το τελευταίο ΕΥΡΩ που δικαιούμαστε γιατί αυτό το συμβόλαιο σταμάτησε από υπαιτιότητα της Generall και της ειδικής διαχείρισης, για εμάς τους εργαζόμενους ήταν το μεγαλύτερο κεκτημένο.

Αυτοί που το σταμάτησαν θα το πληρώσουν ακριβά.

Αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς μας τα χρήματα τότε και η ειδική διαχείριση  και η Generall θα μας βρουν αντιμέτωπους, δεν θα παίξουμε με τα χρήματα μας, χρήματα που έχουν  κρατήσει μέσα από τις μισθοδοσίες μας.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αρκετά.

Και η Generall  και η ειδική διαχείριση να σταματήσουν το κρυφτούλι που παίζουν.

Για το δεύτερο θέμα που αφορά το δικαστήριο που κάναμε σαν Σωματεία, η απόφαση βγήκε υπέρ του Δημοσίου, μετά από αυτό το αποτέλεσμα προχωρήσαμε σε αγωγή κατά της απόφασης.

Θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να μην βγάζουν λανθασμένες εντυπώσεις.

Όταν θα υπάρχουν  συγκεκριμένες ημερομηνίες και ολοκλήρωση του κύκλου τότε θα μπορούμε  με βάση τα στοιχεία αυτά να μιλάμε επίσημα.

 

                       Τα Δ.Σ  των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους