Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Συνεχίζουμε δυναμικά απομονώνοντας τους παπαγάλους της λανθασμένης συνδικαλιστικής πολιτικής - ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε...

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:   

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84 ΑΡ. ΤΗΛ.: 22330/44437 ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164

somatiolarcosel@qmail.com   ΛΑΡΥΜΝΑ    2/11/2020

Αρ. Πρωτ.: -220-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Μετά από δέκα μήνες αγώνων και μετά από τα δεδομένα που έχουμε σε ότι αφορά την εκκαθάριση και τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που όλους τους εργαζόμενους μας αφήνουν στο δρόμο χωρίς μέλλον και με πολλά ερωτηματικά, οδηγούμαστε σε αδιέξοδα μεγάλα, παρόλο την δέσμευση του υπουργείου εργασίας ότι θα είχαμε συναντηθεί να δούμε τι αφορά το κοινωνικό πακέτο, να ξέρουμε σε ποιους δρόμους οδηγούμαστε και ποιο είναι το μέλλον μας.

Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε ειδοποιηθεί λες και η πολιτεία μας αγνοεί όπως ακριβώς έγινε και με το καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης που σαν εργαζόμενοι μέρες γιορτινές μας άφηναν χωρίς δώρο Πάσχα.

Εμείς σαν εργαζόμενοι θέλουμε να ξέρουμε πού πάμε, ποιο είναι το μέλλον μας γιατί αυτό αφορά 1.200 οικογένειες οι οποίες σήμερα έχουν βιοποριστικές ανάγκες και γενικά ανάγκες επιβίωσης.

 

 

 

 

Πρέπει το υπουργείο εργασίας αλλά και η ειδική διαχείριση να καταλάβουν τους εργαζόμενους αλλά και το κοινωνικό αντίκτυπο που έχει αυτή η δύσκολη πολιτική που άσκησαν εναντίον των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Εμείς σαν σωματείο στείλαμε επιστολή στο υπουργείο εργασίας να γίνει η συνάντηση γρήγορα και ότι αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχουμε απάντηση θα απαντήσουμε όπως πρέπει δηλαδή συνδικαλιστικά.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, απαντούμε σαν θεσμός ότι κανένας από εμάς δεν εμπλέκεται σε θέματα προαγωγών αλλά επειδή στις τελευταίες υπήρχαν οικία πρόσωπα που έχουν ονοματεπώνυμο .δεσμευόμαστε ότι στην απολογιστική γενική συνέλευση θα τα πούμε όλα. Δεν θέλουμε να χαθεί ο θεσμός του σωματείου ενόψει ιδιωτικοποίησης. Πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να γίνουμε ΕΝΑ,να ξεχάσουμε τι έχουμε και πρέπει να έχουμε γνώμονα και λογική ότι χάνονται θέσεις εργασίας, αλλάζει ο εργασιακός χάρτης της ΛΑΡΚΟ και αυτό πρέπει να μπει καλά μέσα μας και να ριζώσει. Όλοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στις ανακοινώσεις δεν ωφελεί. Κανένας δεν μπορεί να καταδικάζει ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα το σωματείο μας, καλό θα είναι να σταματήσουν οι προπαγάνδες και οι παράξενες αναρτήσεις στο facebook. Η κριτική και η προβοκατόρικη δουλειά κάποιων θα φανεί.

Ας σταματήσει η σπέκουλα. Απαιτούμε από όλους τους εργαζόμενους αν υπάρχει κάποιος από το ΔΣ του σωματείου που παραπληροφορεί και καταδικάζει ομόφωνες τις αποφάσεις του σωματείου να βγει μπροστά και να μας πει ποιος είναι.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι το λέμε ρητά και αμετάκλητα ότι όταν θα έχουμε νέα από το υπουργείο θα βρεθούμε να τα πούμε από κοντά όπως κάνουμε πάντα.

Δεν υπάρχει κάτι καινούριο, υπάρχουν μόνο τα δεδομένα αυτά που ξέρουμε όλοι δηλαδή ότι είμαστε εν ενεργεία άνεργοι για το κοινωνικό πακέτο.

Όταν θα έχουμε νέα δεδομένα και πλάνο θα το δούμε όλοι μαζί.

Εν όψη της πανδημίας σας παρακαλούμε θερμά όλους για την υγεία μας να ακολουθήσουμε όλους τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας για να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Μην ξεχνάτε ότι η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό στον άνθρωπο οπότε θα σας παρακαλούσαμε να μην σχολιάζετε και λοιδορείτε αρνητικά γιατί ένα λάθος κάποιου που αφορά θέμα υγείας ίσως είναι μοιραίο για όλους μας αλλά και για την ίδια την εταιρεία.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι όταν έρθει η ώρα του απολογισμού θα την κάνουμε. ΜΗΝ καταδικάζετε τον θεσμό του σωματείου αδίκως. Θεού θέλοντας και πανδημίας ,σύντομα θα κάνουμε τον απολογισμό μας, πρέπει όμως να γίνει μεγαλύτερη συσπείρωση ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Εμείς σαν σωματείο λέμε να αντιμετωπίσουμε πρώτα τα εργασιακά μαζί με την πανδημία και τα υπόλοιπα θα γίνουν. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Εμείς λέμε η ισχύς εν τη ένωση και συνεχίζουμε δυναμικά απομονώνοντας τους παπαγάλους της λανθασμένης συνδικαλιστικής πολιτικής. ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε.

Όταν θα υπάρχουν νέα και δεδομένα θα είμαστε μαζί να τα δούμε όλα . Δυναμικά όλοι μαζί στο σωματείο.

 

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο    Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους