Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Δυστυχώς ακόμα και σήμερα με όλες τις δεσμεύσεις δεν έχουμε καμία συνάντηση με τους αρμόδιους...

 Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:  

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ  

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ 

ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84 

ΑΡ. ΤΗΛ.: 22330-44437 

ΑΡ. ΦΑΞ: 22330-41164

soniatiolarcosel@gniail.com

Αριθ.πρωτ. ΛΑΡΥΜΝΑ 14/12/2020

             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ

Είναι η πρώτη φορά από την λειτουργία της εταιρείας, όπου οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν θα πάρουμε το δώρο Χριστουγέννων, δεν θα πάρουμε επιδόματα αδειών, δεν θα πάρουμε τίποτα από όσα δικαιούμαστε. Από την άλλη η ειδική διαχείριση μαζί με την Κυβέρνηση δεν θέλουν να μας τα επιστρέψουν.

Για το λάθος αυτό που έχουν κάνει μισθολογικά σε όλους τους εργαζόμενους, εμείς δεν θα κάτσουμε άπραγοι. Από εβδομάδα έχει κανονιστεί συνάντηση με τον νομικό όλων των σωματείων, για ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους. 

Τα θέματα προς συζήτηση είναι τα παρακάτω :

 

 

Α) Το θέιια της Generali το κεφάλαιο του 8.4

Β) Τις καταστάσεις δικαιούχων της Ασπίς Πρόνοια

Γ) Τις αγωγές δώρων και επιδομάτων.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει την Τρίτη, στα γραφεία της εταιρείας, με εκπροσώπηση από όλα τα σωματεία, διότι αυτά τα ζητήματα αφορούν όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Μετά την συνάντηση αυτή, θα γίνει ΔΣ, για να προκηρυχτεί Γενική Συνέλευση για λήψη αποφάσεων, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Εμείς σαν σωματεία δώσαμε την τελευταία ημερομηνία ανοχής μας την 20/12/2020, για να επιστραφούν τα χρήματα σε όλους τους εργαζόμενους αναλογικά όπως κόπηκαν. Εάν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου δεν έχουμε κάτι δεδομένο, τότε θα πρέπει όλοι μας να αντιδράσουμε δυναμικά, γιατί σε όλη την διαδικασία αυτή νομίζουν ότι θα έχουν εύκολο έργο να πουλήσουν την εταιρεία, κοιμίζοντας όλους τους εργαζόμενους. Για μια ακόμη φορά θα κληθεί το σώμα των εργαζομένων να πάρει αποφάσεις. Γιατί οι εξελίξεις είναι γρήγορες και δεν είναι υπέρ μας.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες την Δεύτερα 5 μέλη του ΔΣ, έχουν κληθεί να απολογηθούν για το κλείσιμο του δρόμου στο Μαρτίνο. Γι' αυτόν τον λόγο δεν θα γίνει διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα. Την Τρίτη υπάρχει συνάντηση με τον δικηγόρο και θα ζητήσουμε να δούμε και την ειδική διαχείριση. Οπότε σαν ΔΣ θα επικοινωνήσουμε από κοινού μεταξύ μας να γίνει η συνέλευση την Παρασκευή, 18-12-2020 για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων.

Για κάποιους που τάζουν και λένε ότι γνωρίζουν ότι θα πάρουμε κάτι σαν βοήθημα. Το σωματείο δεν έχει καμία ενημέρωση. Δεν έχει κάτι επίσημο, γιατί αν είχε, θα είχε ανακοινωθεί σε όλους. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την μισθοδοσία μας, δεν έχουμε κάτι δεδομένο, δεν έχουμε απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία για το κοινωνικό πακέτο, που στην παρούσα φάση, πάει να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, γιατί οι ίδιοι μας είπαν εδώ και τρεις μήνες ότι θα ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν τι περυιίχε αυτό το πακέτο.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα με όλες τις δεσμεύσεις δεν έχουμε καμία συνάντηση με τους αρμόδιους για όλα αυτά. Θα πρέπει να τα συζητήσουμε στην Γ. Σ . και να πάρουμε αποφάσεις, γιατί το 2020 τελειώνει και έρχεται ένας χρόνος που δεν ξέρουμε τι θα μέλλει γενέσθαι για την πορεία της εταιρείας.

 

ΜΕ ΑΓΩΝIΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους