Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Λήξη συναγερμού στη ΛΑΡΚΟ για κρούσματα κορωνοϊού

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα στη ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, με τον εντοπισμό υπαλλήλων θετικών στον κορoνοϊό, οι οποίοι πλέον φαίνεται να είναι αρνητικοί. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου της εταιρείας, Ανδρέα Κορέντζελο η αλλαγή στη διάγνωση οφειλόταν στις πολικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες διεξήχθη η δειγματοληψία.

Τί δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου της εταιρείας

Σύμφωνα με τον κύριο Κορέντζελο, αν και στα πρώτα τεστ που διενεργήθηκαν με τη μέθοδο rapid test, βρέθηκαν 20 υπάλληλοι θετικοί στον ιό, στα επαναληπτικά βγήκαν όλοι αρνητικοί. Σε αυτή τη δραστική αλλαγή... 

 

 

 

στα αποτελέσματα η εξήγηση που δίνει ο κύριος Κορέντζελος, είναι οι συνθήκες στις οποίες έγινε η δειγματολειψία.

«Όλοι οι συνάδελφοι είναι αρνητικοί στον ιό, παρά τα αρχικά αποτελέσματα, όπως έδειξαν τα επαναληπτικά τεστ τα οποία υπεβλήθησαν υπό κανονικές συνθήκες. Τα πρώτα δείγματα είχαν ληφθεί σε θερμοκρασία -2ο C που επηρεάζει την ορθότητα των αποτελεσμάτων», λέει στο LamiaReport ο κ. Κορέντζελος, που δεν παραλείπει να καταθέσει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ με όλο το δυναμικό της:

«Όλα τα τελευταία γεγονότα, κακοκαιρία, κορωνοϊός, καθυστέρησαν το διάλογο που έχουμε ζητήσει από τα συναρμόδια υπουργεία ΥΠΕΝ, Οικονομικών και Εργασίας. Οι εργαζόμενοι θέλουμε το διάλογο και θα στείλω e-mail στο ΥΠΕΝ που θα ζητάω τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή και των τριών υπουργείων», σημειώνει ο κ. Κορέντζελος τονίζοντας ότι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι μακριά από χρώματα και κόμματα να πετύχουν τη συνέχιση λειτουργίας της μεγάλης νικελοβιομηχανίας με τους όρους που θα είναι για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της.

Κορέτζελος: «Συνεχίζουμε απερίσπαστοι και ενωμένοι το δίκαιο αγώνα μας…»


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους