Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε Φθιώτιδας καλεί όλους τους εργαζόμενους, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7 το απόγευμα στην πλατεία διάκου έξω από το Εργατικό Κέντρο

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:  

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΛΑΡΥΜΝΑ 15-06-2021

ΕΔΡΑ:ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΑΡ.ΕΓΚΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

ΑΡ.ΤΗΛ:2233041403/44437

ΑΡ.ΦΑΞ:2233041164

somatiolarcosel@gmail.com
Αρ.Πρωτ.-85-
                                         

 

                                
               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι την Δευτέρα 14 Ιουνίου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και ομόφωνα είπε ΝΑΙ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση.

Η Απεργία προκηρύχθηκε ομόφωνα από το Ε.Κ.Π.Ε.Φ. Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας στις 13-06-2021 και είναι ΠΑΜΦΙΩΤΙΚΗ .

Μετά από δέκα χρόνια μνημόνια και εξαθλίωση της εργατικής τάξης η κυβέρνηση όφειλε να επιστρέψει στους εργαζόμενους τα εργασιακά δικαιώματα που καταπατήθηκαν την εποχή της μνημονικής εξαθλίωσης, αντί αυτού προχωρά στην ψήφιση ενός κατάπτυστου νεοφυλελεύθερου εργασιακού νομοσχεδίου που έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει την αγορά εργασίας και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

 

 

 

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την κατάργηση του οκτάωρου, τις απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας ,την απελευθέρωση των απολύσεων και την αποδυνάμωση των εργατικών μας σωματείων.

Απαιτούμε από τήν κυβέρνηση να αποσύρει το αντεργατικό νομοσχέδιο εδώ και τώρα.

 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΚΤΑΩΡΟΥ .

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ .

 

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε Φθιώτιδας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους και όλη την κοινωνία του νομού Φθιώτιδος σε καθολική και δυναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο απέναντι στη ψήφιση του αντεργατικού νομοσχεδίου, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7 το απόγευμα στην πλατεία διάκου έξω από το Εργατικό Κέντρο .

Θα Αναχωρήσει λεωφορείο για την συγκέντρωση στην Λαμία 17:00το απόγευμα από το χώρο του εργοστασίου όποιος συνάδελφος επιθυμεί να κλείσει θέση να επικοινωνήσει με το σωματείο.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους