Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:00 το πρωί...

 Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ   

 ΛΑΡΥΜΝΑ 21-10-2021

ΕΔΡΑ:ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

ΑΡ.ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

ΑΡ.ΤΗΛ:2233041403/44437

ΑΡ.ΦΑΞ:2233041164

somatiolarcosel@gmail.com

Αρ. Πρωτ. - 166 -

 

Ανακοίνωση

Συναδέλφίσσες και συνάδελφοι

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:00 το πρωί στο κινηματογράφο Ίλιον θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.


Η γενική συνέλευση με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου θα διεξάγει εκλογές για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής που αυτή με τη σειρά της θα ορίσει ημερομηνία που θα πραγματοποιήσει ιις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα.

Για όσους συναδέλφους επιθυμούν να είναι υποψηφιοι για εφορευτική επιτροπή η αίτηση υποψηφιότητας θα συμπληρώνεται στο σωματείο μέχρι και στις 26 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Στη εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση τα μέλη μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Συναδέλφίσσες και συνάδελφοι

Είμαστε στην καρδιά των εξελίξεων της πιο δύσκολης στιγμής στην ιστορία της ΛΑΡΚΟ.

 

 

Ανεξάρτητα με το δικαίωμα να ψηφίσει ο καθένας όποιον συνδυασμό θεωρεί ότι τον εκπροσωπεί, η διασφάλιση ότι θα υπάρχει μέσα σε αυτές τις εξελίξεις σωματείο είναι υπόθεση μας όλων μας που κατοχυρώνεται με την παρουσία στη γενική συνέλευση.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να παραβρεθούν έτσι ώστε η γενική συνέλευση νο πραγματοποιηθεί με τη μία, να στείλει το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν κωλυσιεργούν, είναι σε επαγρύπνηση και με σωματείο θα συνεχίσουν τον αγώνα για τη διασφάλιση της λειτουργίας της, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων.




Με την παρουσία μας στην γενική συνέλευση στέλνουμε το μήνυμα ότι την κριτική για τα θετικά και για τα αρνητικά την κάνουμε εκεί που πρέπει. Δεν δίνουμε σε καμία κυβέρνηση και σε κανέναν μελλοντικό επενδυτή τη χαρά να μας βρει χωρίς σωματείο.

 

Όλοι και όλες στη γενική συνέλευση

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους