Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - Δεν συμμετέχει το σωματείο μας σε αυτή τη διαδικασία σεβόμενο τις αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης....

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

 ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΑΣ «Λ Α Ρ Κ Ο» Α.Ε.

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 

ΕΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ : Μ. ΦΡΙΖΗ 10

( ΤΗΛ. : 2221 / 0 26.012 – 2228 / 0 25690-4  

ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣ. 636/74 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧΩΡ. 156/77 ΠΡΩΤ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αριθμ.Πρωτ. : 14 

Βρυσάκια,   15/3/2022

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Τη Δευτέρα 14/3/2022 συνεδρίασε το Δ.Σ του σωματείου μας με θέμα την κοινή σύσκεψη σωματείων που συγκαλείτε στην Λαρύμνα για να αποφασίσει πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα.

Ομόφωνα το Δ.Σ αποφάσισε για την μη συμμετοχή μας σε συντονιστικά των σωματείων των οποίων δεν υλοποιούνται οι αποφάσεις. Δεν συμμετέχει το σωματείο μας σε αυτή τη διαδικασία σεβόμενο τις αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης. Η απόφαση αυτή έγινε μονόδρομος από την στιγμή που αφού συμφωνήσαμε σε κοινό ψήφισμα και αποστολή συμπεριλαμβανομένης και της απόφασης της Γενικής μας Συνέλευσης αυθαίρετα και καταχρηστικά ο πρόεδρος του σωματείου της Λάρυμνας  <<Ξέχασε>> να εντάξει στην ανοιχτή επιστολή την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ευβοίας .

 

 

 

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα και για κανένα λόγο στο βωμό πολιτικών τακτισμών να θάβει το αύριο της αξιοπρέπειας των εργαζομένων της Εύβοιας ,δηλώνουμε ότι έως εδώ και μην παρέκει. Μακριά από εμάς οι εργολαβίες πολιτικής χαλιναγώγησης, και οι πολιτικές εξυπηρετήσεις. Εμείς δε χρωστάμε σε κανένα κόμμα . Δεν είναι αυτοσκοπός μας η εξυπηρέτηση Υπουργείων και Υπουργών, χρωστάμε στους συναδέλφους μας εργαζόμενους να έχουν αύριο εργασία . Για να καταλάβετε αγαπητοί 

Συνημμένα σας επισυνάπτουμε τι έστειλαν οι συνάδελφοι και τι δεν έστειλαν σε ότι αφορά τις θέσεις της Γενικής μας Συνέλευσης.

Συνημμένο 1 έχει σταλεί.

Συνημμένο 2 δεν έχει σταλεί.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο                                             Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους