Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αγαμίες ; δεν θα αποδόσεις καλά στην δουλειά !




ΑΝΤΡΑΣ  μη ικανοποιημένος από τη σεξουαλική του ζωή είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει σοβαρά  ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
προβλήματα.Δύο είναι τα ενδεχόμενα που αντιμετωπίζουν οι άντρες, οι οποίο δεν νιώθουν ικανοποιημένοι με τη ...
....σεξουαλικότητά τους: 
Αποτυγχάνουν γενικότερα στη ζωή και στο εργασιακό,
- Μετουσιώνουν αυτή την ανικανότητα σε μια άλλη δραστηριότητα, στην οποία αφιερώνονται, χωρίς όμως να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα και χωρίς οι ίδιοι να παίρνουν ικανοποίηση από αυτό. Ίσως για αυτό και το αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά καλό. Μπορεί, δηλαδή, να οδηγείται κάποιος σε μια εργασιομανία, η οποία όμως ποιοτικά υπολείπεται και στην ουσία δεν προσφέρει καμία χαρά.

Η ΚΑΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Όπως επισημαίνει ο κ. Ζήσης Παπαθανασίου (επίκουρος καθηγητής γυναικολογίας, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου), σε κάθε περίπτωση η κακή σεξουαλικότητα επηρεάζει αρνητικά την εργασιακή απόδοση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως το άτομο δεν είναι εργατικό αλλά και σ'αυτή την περίπτωση συνήθως υπολείπεται στο αποτέλεσμα ενώ και το ίδιο δεν καταφέρνει να παίρνει αρκετή ικανοποίηση από τη δουλειά του.

"ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ"

Ο κ. Παπαθανασίου σημειώνει πως «αν θέλουμε να έχουμε επιτυχημένα στελέχη στην επιχείρηση, τα οποία να είναι ικανοποιημένα από τη δουλειά τους και να έχουν υψηλά κίνητρα, θα πρέπει να έχουν μια καλή σεξουαλικότητα. Εάν ένας άντρας δεν έχει υψηλή αυτοεκτίμηση, είναι δύσκολο να έχει υψηλές επιδόσεις. Βέβαια, δεν σημαίνει πως ο κάθε άντρας που έχει καλή σεξουαλικότητα θα εξελιχθεί σε ένα καλό στέλεχος». Και συνεχίζει: «Θα πρέπει να βλέπουμε τη σεξουαλικότητα μέσα από μια ολιστική αντίληψη του εαυτού μας και σαν ένα σημαντικό και δυναμικό κομμάτι του, στο οποίο αν δεν παίρνουμε δικαίωση είναι δύσκολο να έχουμε μια ανέλιξη επαγγελματική: και ποιοτικά αλλά και από θέμα ικανοποίησης με αυτό που κάνουμε».
 Απο: eranistis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους