Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ: Στο 3,01 η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΡαγδαία πτώση του δικομματισμού καταγράφουν οι τριμηνιαίες τάσεις της Metron Analysis, που θα δουν σε λίγη ώρα το φως της δημοσιότητας. Το συγκεκριμένο γκάλοπ έρχεται να επιβεβαίωσει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δύο κόμματα εξουσίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα καταγράφει η
Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά που κινείται σ' ακόμη μια έρευνα, κάτω από το 20%. Στα αξιοσημείωτα είναι η άνοδος των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ., όπως επίσης και το γεγονός ότι το κόμμα της Ντόρας, κινείται στο 2%.
Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 22,9% (26,1%) και η ΝΔ 19,8% (από 21%), ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 32,5%. Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ είναι στο 7,1%(από 8,7%), ο ΛΑΟΣ φτάνει το 6,8%(από 5,1%), ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 3,9%(από 3,3%), οι Οικολόγοι Πράσινοι περνούν το όριο εισόδου στη βουλή, καταγράφοντας 3,3%(από 2,8%), η Δημοκρατική Συμμαχία είναι στο 2% και η Δημοκρατική Αριστερά στο 1,1%. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis αναμένεται να τροφοδοτήσει νέα σενάρια, καθώς τα δυο κόμματα εξουσίας αθροιστικά συγκεντρώνουν μόλις 43%!
 

ΑΞΙΖΕΙ: Το κόμμα του Κουβέλη σε λίγο θα εξανεμιστεί. Όσο μάλιστα συνεχίζει να έχει στις τάξεις του στελέχη όπως ο Καμίνης και ο Καμπύλης, θα πηγαίνει και πιο κάτω. Στην θέση που πραγματικά αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους