Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Γιατι θα αποτυχει οποιο μετρο και να παρουν


Μετρανε,ξαναμετρανε,μας ετοιμαζουν νεους φορους και νεες περικοπες,και ομως ολοι λενε οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν προκειται να μας γλυτωσει,πηραν μεχρι σημερα τοσα μετρα,ολα σε βαρος μας και ομως το ελλειμα δεν μειωθηκε οπως μας ελεγαν και ουτε προβλεπεται να μειωθει?
Η γνωμη μου απλοικη αλλα οχι παραλογη.
Τα μετρα ηταν αδικα,στοχευσαν μονο τον λαο,εκεινοι δεν εκαναν καμια περικοπη στα...
εξοδα τους...παραδειγμα τα ταξιδια του τσαρου με τα λιαρ τζετ που κοστιζουν μια περιουσια,τα εξοδα των υπουργων,τα εξοδα οπως τηλεφωνικοι λογαριασμοι,τιποτα δεν μειωθηκε,εκεινοι ζουν σαν να μην υπαρχει κριση.Ο λαος υποφερει και εκεινοι τρωνε και πινουν σαν βασιληαδες.
Γιατι να εχουν απο 50 συμβουλους και τοσους υπαλληλους στα πολιτικα και υπουργικα τους γραφεια?
Γιατι στην βουλη να απασχολουνται τοσοι υπαλληλοι οταν οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αχρηστοι,εμειδη ειναι συγγενεις τους και μονο?
Γιατι δεν μειωνουν και αλλο τις επιδοτησεις του κρατους προς τα κομματα?αν δεν μπορουν να τα βγαλουν περα ας κλεισουν,εδω κλεινουν τοσες επιχειρησεις καθε ημερα,επιχειρηση ειναι και τα κομματα,να κλεισουν αν δεν τα βγαζουν περα,εμεις γιατι να πληρωνουμε τους τεμπεληδες τους?
Η εισπραξη των φορων απετυχε παταγωδως,και οχι απο τους μικρους και ανωνυμους,αλλα απο αυτους που εχουν,που φοροκλεβαν επι δεκαετιες και συνεχιζουν να το κανουν,και βγηκαν τωρα 18 μηνες μετα να μας πουν οτι χρειαζονται αλλους 18 για να τα καταφερουν.
Ουτε σε 18 αιωνες δεν θα τα καταφερουν,διοτι δεν το θελουν... και το γνωριζω αυτο καλυτερα απο τον καθενα,με ποιους θα μαζεψουν τους φορους?με τους κλεφτες εφοριακους?με το σδοε?
Ειμαι ηδη στα πατωματα και εχω σκασει στα γελια.
Λοιπον οτι και να κανουν αποτελεσμα μην περιμενετε,μετρα να περιμενετε,και αυτα και τα επομενα και μετα απο τα επομενα τα μεθεπομενα,αν ζειτε ακομη.  
Από harrytsopanos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους