Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Εναντίον των άδικων και αντιλαϊκών μέτρων η ΓΣΕΕ


Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το Σάββατο 4 Ιουνίου
Τη ριζική και έντονη διαφωνία της απέναντι στο νέο πακέτο μέτρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση, δηλώνει η ΓΣΕΕ ενώ έχει ήδη προγραμματίσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας το Σάββατο 4 Ιουνίου.

"Μέτρα άδικα, ανισομερή και αναποτελεσματικά, συνέχεια της συνταγής ενός αποτυχημένου μνημονίου, που το μόνο που πετυχαίνουν είναι την συνέχεια της άδικης επιβάρυνσης των Ελλήνων πολιτών, την αποδυνάμωση του κόσμου της εργασίας, την εφιαλτική αύξηση της ανεργίας, τη διεύρυνση της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων. Μέτρα που δυστυχώς κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο διεύρυνσης του χρέους και του ελλείμματος βυθίζοντας τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση" τονίζει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

Η ΓΣΕΕ υπογραμμίζει ότι όσο η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται, τόσο θα συνεχίζονατι και οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις, ενώ συμπληρώνει: "Αντί για μέτρα αναδιανομής εισοδημάτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα βγάλουν τη χώρα από την ύφεση, εκποιούν τα πάντα υποθηκεύοντας κάθε παραγωγική προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας. Πρόκειται για καταστροφική νεοφιλελεύθερη συνταγή, όπως υπαγορεύεται από την Τρόικα, η οποία δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών, των κερδοσκόπων, των τραπεζιτών και των κάθε λογής επιχειρηματιών που πλουτίζουν σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων."

Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ όπως ανακοίνωσαν προετοιμάζουν και άλλες κινητοποιήσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους