Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΕΔΡΑΣ 25/05/2012

ΔΑΚΕ ΕΔΡΑΣ 25/05/2012
 

Συνάδελφοι,
 

οι τραγελαφικές καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μας στα κεντρικά γραφεία της Λάρκο δείχνουν την γύμνια και την ανικανότητα της Διοίκησης που έχει καταντήσει την εταιρία έρμαιο κάθε τυχάρπαστου και τυχοδιώκτη ο οποίος ανενόχλητος αρπάζει ότι μπορεί και ότι προλαβαίνει.
Οι εργαζόμενοι της Εδρας εχθές έγιναν μάρτυρες και βίωσαν με τον χειρότερο τρόπο την διαδικασία κατάσχεσης των παγίων στοιχείων της εταιρίας. Υπέστησαν σκηνές πανικού και ψυχικής οδύνης βλέποντας τα γραφεία τους να αμπαλάρονται !! Οι διοικητικές υπηρεσίες απουσία των νομικών της Εταιρίας πανικόβαλαν ακόμη πιο πολύ τους εργαζόμενους με τις σπασμωδικές τους κινήσεις.



Η διοίκηση του κυρίου Μπαράκου έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο σε όλους τους τομείς και φυσικά κανείς δεν φταίει για τίποτα σε αυτή την εταιρία. Τους τσαμπουκάδες όμως και τους τσάμπα μάγκες τους κληρώνουμε όλοι μας.
Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ζουν συνεχώς με το άγχος αν θα πληρωθούν διότι η Διοίκηση δεν κάνει το αυτονόητο δηλαδή να έχει καλές σχέσεις με τον Δήμο Λοκρών και νά διατηρεί ανοιχτή την πόρτα των διαπραγματεύσεων για θέματα της εταιρίας.
Μετά λοιπόν και το χθεσινό θέατρο οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αγχώνονται και για το αν θα βρουν τα γραφεία τους στην θέση τους.
Ρωτάμε λοιπόν τη Διοίκηση της Εταιρίας.
Δεν φταίει κανείς για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας;
Δεν έχει κανείς την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει έστω μια συγνώμη για αυτό που ζήσαμε;
Παρόλα αυτά είχατε και το θράσος να πείτε στον κόσμο ότι αυτό ήταν ένα παιχνιδάκι το οποίο έπρεπε να το παίξουμε και ίσως να το ξαναπαίξουμε αν χρειαστεί.
Ντροπή σας !!! Αν μη τι άλλο οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν νοημοσύνη και αντιλαμβάνονται την γύμνια και την ανεπάρκεια σας.
Κε Μπαράκο η εταιρία μας δεν χρωστάει σε κανέναν;



Δεν χρωστάει στον Δήμο Λοκρών ο οποίος λίγες μέρες πριν αντί να προβεί σε κατάσχεση, παρότι είχε νόμιμο δικαίωμα, κατέφυγε σε κάτι πιο «ανώδυνο» ήτοι σε δέσμευση της φορολογικής ενημερότητας;
Ολα αυτά γιατί; Επειδή εσείς δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε απλά και συνήθη θέματα με τον Δήμο; Την αδιαλλαξία και την αποτυχημένη τσαμπουκαλίστικη τακτική σας θα την πληρώσει πάλι η εταιρία και οι εργαζόμενοι;
Τι γίνεται με τα χρέη στην παλιά Λάρκο; Αληθεύει ότι προσημειώθηκε ακίνητο της εταιρίας στα Σέρβια για λογαριασμό της παλιάς Λάρκο;
Τι γίνεται με την ΔΕΗ;
Τι γίνεται με το δάνειο της Αγροτικής Τράπεζας;
Με τις υποχρεώσεις της εταιρίας για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο; Πάλι οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν το μάρμαρο;
Για να μην μιλήσουμε για τον αντικανονικό τρόπο με τον οποίο κινούνται κάποια καίρια ζητήματα από έμπιστους συνεργάτες σας όπως η χερσαία αποκομιδή σκουριάς στην Λιάβδα. Θέμα το οποίο είναι καίριας σημασίας για την συνέχιση της λειτουργίας της εταιρίας μετά την η καταληκτική ημερομηνία (τέλος Ιουνίου)
που έχει ορισθεί από το Υπουργείο για την έναρξη των εργασιών του συγκεκριμένου έργου.
Άραγε τότε με τι κατάσταση θα βρεθούμε αντιμέτωποι;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να απαντήσετε έντιμα και σοβαρά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα που αφορούν την εταιρία.
Κάποια στιγμή οι εργαζόμενοι θα πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια και την όποια αλήθεια ώστε να βάλουν πάλι πλάτη μήπως και σώσουν την παρτίδα, μιας κι εσείς και τα ακριβοπληρωμένα στελέχη σας και οι πολυάριθμοι φανεροί τε και κρυφοί σύμβουλοί σας στα δύσκολα σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
Το μόνο που σας ενδιαφέρει και σας καίει είναι η άμεση υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης με μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων με την μόνιμη δικαιολογία ότι κινδυνεύετε να μπείτε φυλακή.
Υπάρχει και άλλη λύση στο πρόβλημα σας Κε Μπαράκο. Η παραίτηση. Αλλά είστε αγκιστρωμένος στην καρέκλα σας και βλέπετε την Ρώμη να καίγεται...!!!
Όσο για τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια σας να γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι αφελής. Ήδη τους έχουν απαξιώσει και απομονώσει.



                                Κύριοι της Διοίκησης,
 

Δεν σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείται τους εργαζόμενους ως κομπάρσους στα παιχνίδια σας !!!
Δεν σας επιτρέπουμε να παίζεται με την ψυχολογία και τις τύχες μας !!
Οι εργαζόμενοι τόσα χρόνια με αίμα, κόπο και αγώνες κράτησαν ψηλά το κύρος εταιρίας !!
Δεν σας επιτρέπουμε να μηδενίζετε τα πάντα να παίζετε με την Λάρκο και να χαλάτε την εικόνα της !!!
Κύριοι δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων και απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση σας. Είστε επικίνδυνοι !!!
 

                         ΜΕ συναδελφικούς χαιρετισμούς
 

                                        ΔΑΚΕ ΕΔΡΑΣ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους