Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Β.Αποστόλου για το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ



Αποτελεί πρόκληση για τον ελληνικό λαό η ανακοίνωση για την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ και μάλιστα τη προεκλογική περίοδο , που τη χώρα μας κυβερνά μια καθαρά Υπηρεσιακή Κυβέρνηση.
Το Ταμείο Αποκρατικοποίησης ,στο οποίο έχει περιέλθει η
ΛΑΡΚΟ,με πρόσχημα δύο προβλήματα, ένα ανύπαρκτο ουσιαστικά που είναι η λήξη παραχώρησης του, ιδιοκτησίας του Δημοσίου γηπέδου της κι  ένα χρόνιο, αυτό της εναπόθεσης της σκουριάς  που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστεί γιατί η παράτασή του έχει γίνει «θεσμός» τα τελευταία χρόνια, επιχειρείται αιφνιδιαστικά η μεταβίβασή της σε ιδιωτικά συμφέροντα.



Η απόφαση αυτή λίγες ημέρες πριν αποφανθεί ο ελληνικός λαός για τη πορεία της χώρας αποτελεί σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων όχι μόνο γιατί η εκποίηση της ΛΑΡΚΟ θα δημιουργήσει πρόβλημα στους εργαζόμενους και το περιβάλλον της περιοχής αλλά κυρίως γιατί πρόκειται για δραστηριότητα που συνδέεται με την εθνική μας οικονομία.

Όταν σε μια περίοδο κρίσης ξεπουλιούνται – χαρίζονται στρατηγικές δραστηριότητες της ελληνικής βιομηχανίας τότε αυτά που μόνον υπηρετούνται είναι τα μνημόνια και οι συμβάσεις τους , που ο ελληνικός λαός καταδίκασε με τη ψήφο του στις εκλογές της 6ης Μαϊου και θα επαναλάβει στις 17 Ιουνίου.


Απο:messapianews





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους