Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κόπηκε η γραμμή μεταξύ πλατείας Ελευθερίας και Λάρυμνας για τα στελέχη της Ν.Δ. και της ΔΑΚΕ

                                  της Ημέρας...  12/6/2012
Ότι τα στελέχη της ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ παίζουν σαν «τη γάτα με το ποντίκι» με την Συγγρού και τον Σταϊκούρα είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουμε.Θυμόμαστε στις 6/6 όταν τότε σε ανακοίνωσή τους έγραφαν πως «κάναμε συνάντηση με τον υπεύθυνο τύπου της Ν.Δ. κο Μιχελάκη και τον Δ/ντη του Αντώνη Σαμαρά, τον κο Μπούρα, οι οποίοι μας ξεκαθάρισαν ότι θα γίνει παρέμβαση στο αρμόδιο Υπουργείο το θέμα θα διευθετηθεί σύντομα και θα δοθεί η άδεια…». Βέβαια την άλλη μέρα βγήκε επίσημα ο Μιχελάκης και μοίρασε δηλώσεις Σταϊκούρα. Να σας θυμίσω και μια λεπτομέρεια…
 
Ήταν τότε στην Αθήνα μαζί με τα στελέχη της ΔΑΚΕ και η Βίβιαν ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ….. Με απλά λόγια και τότε πήγαν να αποφύγουν το Σταϊκούρα και τώρα έπεσαν πάνω του. Χθες μάλλον έτρεξαν για να βγάλουν ανακοίνωση πριν κλείσει το θέμα γεγονός το οποίο σημειώθηκε εσωτερικά. Βλέπετε έλειπε μια υπογραφή και όπως έμαθα από την Λάρυμνα βιάστηκαν για να εκδώσουν την ανακοίνωση αλλά στη συνέχεια προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν γραμμή με τον Σταϊκούρα μην τυχόν και δεν υπογράψει κάποιος υπουργός.
Βέβαια λίγο αργότερα βγήκε ο Μιχελάκης και έκανε περιορισμένης εμβέλειας δήλωση παραπέμποντας και πάλι στο Σταϊκούρα.
 

Εκείνο όμως που δείχνει να έχει ιδιαίτερο εσωκομματικό ενδιαφέρον για τη Ν.Δ. είναι ότι οι πληροφορίες επιμένουν ότι άναψαν τα τηλέφωνα μεταξύ πλ. Ελευθερίας και Λάρυμνας για να διατυπωθεί μια ανακοίνωση.Μέχρις εκεί όλα εντάξει.Μου προκαλεί βεβαίως εντύπωση ότι αμέσως μετά τη διανομή της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ η πλατεία Ελευθερίας μιλούσε για κάποια συμφωνία που έσπασε. Χθες μάλιστα το βράδυ κάποια στελέχη της Ν.Δ. που λένε ότι ξέρουν το παρασκήνιο μιλούσαν για κάποια άλλη ανακοίνωση που είχεσυμφωνηθεί αλλά αυτή η ανακοίνωση άλλαξε και προσπαθούσαν να βρουν το λόγο. Μάλιστα εντόπισαν, όπως τουλάχιστον επιμένουν, το λόγο ότι ουσιαστικά αυτονομήθηκε η Λάρυμνα και διατύπωσε τη δική της άποψη, που δεν μπορώ να καταλάβω σε τι διαφέρει από την άποψη της πλ. Ελευθερίας.
 

Ορισμένοι από αυτούς που γνωρίζουν μιλούν για μια τριάδα που δεν υπάρχει. Πάντως στην Λάρυμνα επιμένουν ότι διατηρούν την συνδικαλιστική τους αυτονομία. Κάποια στελέχη της Ν.Δ. ψιθυρίζουν πως πήγαν να χωρέσουν όλοι στη χαρά αλλά εκεί στην Λάρυμνα είχαν διαφορετική άποψη ή τουλάχιστον η πλειοψηφία είχε διαφορετική άποψη. Έτσι δεν αποκλείεται μετά τις εκλογές να έχουμε και κάποια μισόλογα ακόμη για να συμπληρώσουμε το ρεπορτάζ.
 

Γ.Π.

                            της Ημέρας...  12/6/2012


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους