Ένας άσχετος ανθρωπάκος , απλώς φιλόδοξος απλώς ..φίλος, δεν μπορεί να κάνει επικοινωνία επειδή νομίζει ο αφελης ότι είναι το μετερίζι του .
Οι άνθρωποι της επικοινωνίας…επικοινωνούν με το περιβάλλον έχουν πομπούς και δέκτες έχουν ανθρώπους-όχι κομματικούς γιατί αυτοί δεν λένε ποτέ την αλήθεια-παντού γενικώς γνωρίζουν από επικοινωνία έχουν γράψει και κανένα αρθρακι, έχουν διατελέσει και στελέχη σε μίντια, έχουν δηλαδή ένα στίγμα..


 

Όταν δεν έχουν, απλώς δεν μπορούν να κάνουν επικοινωνία, όσο κι αν βάζουν δικούς τους ανθρώπους και γράφουν περισπούδαστα άρθρα, του τύπου «έχει έλλειμμα η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης¨…
 

Γελάει ο κόσμος.
 

Η κυβέρνηση έχει ένα αγγούρι…Όσο κι αν επικοινωνήσει το αγγούρι, αυτό δεν θα πάψει να πονάει όλους μας. Δεν είναι καιρός για επικοινωνιακά κόλπα. Το έλλειμμα πάντα θα υπάρχει και θα μεγαλώνει, όσο μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ προεκλογικών υποσχέσεων και σημερινών εξαγγελιών…
 

Υπο την έννοια αυτή, η επικοινωνία δεν έχει πολλά πράγματα να κάνει. Ας μην ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα ορισμένοι και κυρίως ας μην νομίζουν, όταν είναι παντελώς άσχετοι, ότι μπορούν να παίξουν ρόλο στα επικοινωνιακά τεκταινόμενα…..



Απο:politicsnews