Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΔΕΔΥ: Διήμερο κινητοποιήσεων στην Αττική ενάντια στις απολύσεις



ΑΔΕΔΥ: Διήμερο κινητοποιήσεων στην Αττική ενάντια στις απολύσεις

Με κινητοποιήσεις, σήμερα και αύριο, απαντά η ΑΔΕΔΥ στις απολύσεις στο Δημόσιο. ΣυγΣτάση εργασίας την Πέμπτη και συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος, 24ωρη απεργία την Παρασκευή και συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
ΑΔΕΔΥ: Διήμερο κινητοποιήσεων στην Αττική ενάντια στις απολύσεις




Με κινητοποιήσεις, σήμερα και αύριο, απαντά η ΑΔΕΔΥ στις απολύσεις στο Δημόσιο. Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχε την Τετάρτη το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ με τους προέδρους των ομοσπονδιών – μελών, αποφασίστηκε:
παννατική στάση εργασίας την Πέμπτη, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονονομικών 24ωρη παναττική απεργία την Παρασκευή και συγκέντρωση στις 10:30 στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στην ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ κάνει λόγο για «σφαγιαστική πολιτικών έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων». 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Ομοσπονδίες, ΠΟΕ - ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΠΟΠΟΚΠ, ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, ΠΟΕ - ΔΟΥ, ΠΟΕ ΥΕΘΑ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ, ΠΟΕΕΚ-Ι, ΟΜΕ-ΕΥΠ και οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων των Υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας, Εμπορίου, Πολιτισμού, Γεωτεχνικών, Γ.Γ. Αθλητισμού, Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.




.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους