Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε: 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αταλάντη       23-5-2014

        Οι απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ και οι προπηλακισμοί  αιρετών στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης επηρεάζει κατάφορα νόμους, αρχές  και κανόνες της τοπικής κοινωνίας μας.
        Καταδικάζουμε τις ενέργειες της Διοίκησης του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ που εκμεταλλεύονται προεκλογικά τα δικαιώματα των εργαζομένων προσπαθώντας με αδιαφανείς  διαδικασίες να καπηλευτούν την ψήφο ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας.
       Οι συνεχείς αναφορές μας και οι πάγιες θέσεις μας στα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ξεκινούν από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας στο  Δήμο Λοκρών... 







και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα . Σε  αντίθεση με άλλους  που προσπαθούν να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα και ενόψει των εκλογών να αποπροσανατολίζουν τους Δημότες και εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ  προς όφελος τους.

        ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
    
        Πάγια θέση του Δήμου των Λοκρών είναι όλοι οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα και μεταχείριση με το μόνιμο προσωπικό.

      Προτείνουμε η ενσωμάτωση να γίνει σύμφωνα με διαφανή κριτήρια όπως:

1.Προυπηρεσία,
2.Αναγκαιότητα  κάλυψης θέσεων
3.Κοινωνικά κριτήρια(πολύτεκνων, Α.Μ.Ε.Α,κ.τ.λ.)
4.Κριτήρια επικινδυνότητας

       Σε καμία  περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την ενσωμάτωση να γίνει σύμφωνα με χρώματα , κόμματα και πελατειακές σχέσεις πολιτικών. 




 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους