Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι πιο παράξενες δουλειές του κόσμου...[photos]

Κάποιοι βοηθούν να μην παίρνετε κλήσεις από τις τροχαία... Άλλοι κρέμονται στα φαράγγια για να μαζέψουν μέλι και άλλοι περνούν παιδιά από το ποτάμι μέσα σε σακούλες.

Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου, σύμφωνα με αληθινές μαρτυρίες αυτοπτών όπως δημοσιεύτηκαν στο Quora, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ας τα δούμε

 









ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΣ

Στην Τεχεράνη, όπως και στην Αθήνα, ισχύει ο Δακτύλιος με μονά-ζυγά. Οι κάμερες στα όριά του καταγράφουν φωτογραφίζοντας τους παραβάτες. Οι οδηγοί πληρώνουν πεζούς για να περπατούν κολλητά στο αυτοκίνητο στις περιοχές με κάμερες ώστε να μην είναι δυνατό να τους βρει η τροχαία. Η ταχύτητα των οχημάτων δεν είναι πρόβλημα, στην Τεχεράνη έχει τόση κίνηση που σχεδόν πάντα όλοι πάνε με βήμα χελώνας.


ΖΕΒΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ

Στη Βολιβία δεν έχουν μόνο τις «ζέβρες» που είναι οι διαγραμμίσεις στο δρόμο, αλλά και ανθρώπους ντυμένους ζέβρες που επιβάλλουν τον ΚΟΚ στους απείθαρχους οδηγούς. Αν κάποιος π.χ. πατήσει τη διάβαση πεζών, οι ζέβρες θα τον περικυκλώσουν, θα ανέβουν στο καπό του και θα τον νουθετούν μπροστά σε όλο τον κόσμο.




ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ” ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Σε κάποιες περιοχές του Βιετνάμ τα νερά είναι ορμητικά και τα χωριά απομονωμένα. Τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο την εποχή των πλημμυρών. Έτσι, οι γονείς πληρώνουν ανθρώπους που περνούν τα παιδιά απέναντι βάζοντάς τα μέσα σε νάιλον αδιάβροχες σακούλες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους