Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Οι «οπλαρχηγοί» του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για τη μάχη της Κεντροαριστεράς…


Με τη χώρα να έχει σοβαρές εκκρεμότητες και τους κινδύνους ορατούς, στον χώρο της Κεντροαριστεράς ετοιμάζονται για μάχες.
Μάχες για την επόμενη μέτρα και το  ξεκαθάρισμα για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί του σχηματισμού που θα προκύψει στον χώρο.










Η κυρία Γεννηματά έχει ξεκαθαρίσει πως θα γίνει συνέδριο και, στη συνέχεια, όσοι επιθυμούν θα συμμετάσχουν στο σχήμα που θα προκύψει. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, και για το Ποτάμι, και για τα στελέχη του Κινήματος.


Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη υποψήφια για την ηγεσία του νέου σχήματος – το είπε σε όλους τους τόνους.
Από κει και πέρα, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες, και μάλιστα δυνατές. Στην παρούσα φάση είναι νωρίς για να εκφράσουν τις θέσεις τους ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που ήταν υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα θα προκύψει κάποιος από το «στρατόπεδο» Παπανδρέου, αν όχι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.


Τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ και ο ίδιος ο ΓΑΠ χαιρέτησαν την πρόταση Γεννηματά. Υπάρχουν πολλοί που θα επιθυμούσαν επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού σε ρόλο ηγέτη, ειδικά τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το τρίτο Μνημόνιο και κατέρρευσε ο αντιμνημονιακός μύθος. Αν δεν προκύψει υποψηφιότητα Παπανδρέου, ίσως προκύψει υποψηφιότητα Σαχινίδη, ο οποίος αρθρογραφεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα και παρεμβαίνει ειδικά για τη λεγόμενη Κεντροαριστερά.


Γύρω από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη υπάρχουν και άλλα στελέχη που ενδιαφέρονται . Άγνωστο είναι τι θα πράξουν, η Άννα Διαμαντοπούλου ή ο Γιώργος Φλωρίδης ή ο Τάσος Γιαννίτσης (ο μεγάλος δικαιωμένος των ημερών λόγω Ασφαλιστικού), ενώ ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος βρίσκεται πλέον στην Αθήνα αφήνοντας την αγαπημένη του Πάρο και πολλοί στοιχηματίζουν πως κάτι ετοιμάζει. Υπάρχει, όμως, και το μεγάλο ερωτηματικό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του…



Aπο: newpost.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους