Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ


Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο λάβαμε απο τη ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ και δημοσιεύουμε: 

Όταν η Ελλάδα μαστιζόμενη από την πολύπλευρη κρίση και την αποβιομηχάνιση φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την σημασία της ΛΑΡΚΟ, οι άλλες (πλούσιες) χώρες σπεύδουν να διαφυλάξουν και να περισώσουν την δραστηριότητα του Νικελίου.
Στην ακόλουθη ανακοίνωση του Πρωθυπουργού της Γαλλίας της 02/06/2016 ΤΑ μέτρα Διάμετρος: αναφέρονται που ΘΑ λάβει το η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΓΙΑ ΤΗ διάσωση Της εταιρείας Παραγωγής Σιδηρονικελίου SLN   η οποία αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την ΛΑΡΚΟ .




Σημειώνουμε ότι η  SLN λειτουργεί στην Νέα Καληδονία, στη μέση του Ειρηνικού. Απασχολεί περίπου όσο προσωπικό έχει και η ΛΑΡΚΟ και χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία . Το σημαντικότερο μέτρο είναι η χρηματοδότηση της κατασκευής εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος δεδομένου ότι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι το κόστος της ενέργειας . 
Περιττός ο σχολιασμός και οι συγκρίσεις με το ενδιαφέρον (αδιαφορία μάλλον) της Ελληνικής κυβέρνησης.













1 σχόλιο:

  1. Αυτά κάνουν οι Κυβερνήσεις που ενδιαφέροντε για την βιομηχανία των χωρών τους. Αυτά δεν είναι κρατικές ενισχήσεις; Αλλά τι λέω εδώ εμείς είμαστε μόνο yes δεν έχουμε να σθένος να προβάλλουμε αιτήματα στους Ευρωπαίους. Εκτός αν δεν θέλει η κυβέρνηση την βιομηχανία που και αυτό παίζει πολύ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους