Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Οι πιο περιζήτητες δουλειές στον κόσμο


Πετύχατε στο πανεπιστήμιο, πήρατε το πτυχίο και τώρα ετοιμάζεστε για τη δουλειά των ονείρων σας. Αν δεν έχετε ωστόσο αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι αυτή, ρίξτε μια ματιά στις πιο περιζήτητες δουλειές του κόσμου, και...εμπνευστείτε...





ΥΔΡΟΛΟΓΟΣ


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης όσον αφορά το νερό πολλά: πλημμύρες, ξηρασίας κ.οκ. Δουλειά του υδρολόγου είναι να επθεωρεί την ποιότητα, την διανομή και τη χρήση του νερού, με αποτέλεσμα να έχει ενεργό και αποφασιστικό ρόλο στη χρήση και τη φύλαξή του. Ατομα με τη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορούν να απασχοληθούν τόσο στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα. 

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Ο χρόνος είναι χρήμα και κάθε λεπτό μετράει. Από το σχεδιασμό της ατζέντας, στην διοργάνωση εκδηλώσεων και επισήμων γευμάτων, ο συγκεκριμένος επαγγλεματίας πρέπει να διαθέτει σημαντικές οργανωτικές ικανότητες και ψυχραιμία. Αν αντλείτε ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους να κάνουν καλά τη δουλειά τους, τότε ίσως αυτό να είναι το κατάλληλο επάγγελμα για εσάς. 

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Το λιανεμπόριο είναι σήμερα ότι ήταν το IT τη δεκαετία του '90. Με τον συγκεκριμένο κλάδο να εξαπλωνεται σε νέες αγορές, οι ανάγκες για τους συγκεκριμένους μάνατζερ αυξάνονται. Αν θέλετε να ρυθμίζετε το πώς τα προϊόντα διανέμονται και πωλούνται σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, τότε το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι για εσάς. 

ΜΑΝΤΖΕΡ ΠΑΙΓΝΙΩΝ


Οι μάνατζερ παιχνιδιών είναι τα μάτια και τα αυτιά των καζίνο. Ρόλος τους είναι να εντοπίζουν τις απάτες και να εξηγούν τους κανόνες στους καινούριους .Για το συγκεκριμένο επάγγελμα το πεδίό των δυνατοτήτων είναι ευρύ: μάνατζμεντ, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις με πελάτες.  

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ


Ενας εργοθεραπευτής βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρία να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμενο ρόλος απαιτεί ειδική εκπαίδευση και δεξιότητες, σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε νόημα στη ζωή ενός ανθρώπου. 

ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν στο ίδιο μέρος, η δουλειά του πολεοδόμου εξελίσσεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της πραγματικότητας. Αυτό που χρειάζεστε είναι πτυχίο αρχιτεκτονικής. 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ


Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευρύ επάγγελμα που περιλαμβάνει τη δημιουργία ταινιών, το σχεδιασμό γραφικών, αλλά και τη δημιουργική τεχνολογία. Καιρός να εκμεταλλευτείτε εμπορικά την καλλιτεχνική πλευρά σας. 

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ


Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αμερικανικής υπηρεσίας απασχόλησης, το 2022 μόνο στις ΗΠΑ θα ανοίξουν 20.000 θέσεις για τη συγκεκριμένη ειδικότητα. 

ΝΟΣΟΚΟΜΑ


.Σύμφωνα πάλι με την ίδια υπηρεσία, το 2022 το επάγγελμα της νοσοκόμας θα αυξηθεί κατά 19% με πάνω από 526.800 νέεες θέσεις εργασίες

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ


Δικαίωμα στην ομορφιά για όλους και όχι μόνο για τους πλούσιους και διάσημους: ο αισθητικός είναι αυτός που προσφέρει θεραπείες δέρματος και μαλλιών στους πελάτες- ασθενείς του. Για την άσκηση του εν λόγω επαγγέλματος απαιτείται η ολοκλήρωση προγράμματος σχετικών σπουδών. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ


Μία από τις καλύτερες δουλειές στη λίστα σας: ένας προσωπικός αγοραστής έχει την δυνατότητα να ψωνίζει χωρίς να χαλάει...δεκάρα. Μπορείτε να δουλέψετε εκ μέρους ενός καταστήματος ή ενός πελάτη. Οπως και να 'χει στο συγκεκριμένο επάγγελμα θα έχετε τη δυνατότητα να οικοδομήσετε σχέσεις τόσο με πελάτες όσο και με εμπόρους. 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ VIDEO GAME


Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να παίζουν video games. Για πολλούς αποτελεί ενδεχομένως την ιδανική δουλειά. Ωστόσο μην ξεγελιέστε: οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες από το να παίζει απλώς κανείς παιχνίδια όλη μέρα. . 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ


Οι μαθηματικοί διαθέτουν ευρύ πεδίο απασχόλησης. Μπορείτε να διδάξετε, να ασχοληθείτε με τη λογιστική ή ακόμα και με την καθαρή έρευνα σχεδόν σε κάθε τομέα των θετικών επιστημών.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ


Το γράψιμο είναι τέχνη και, όσον αφορά το γράψιμο τεχνικών κειμένων, είναι επίσης και επιστήμη. Οι συγγραφείς τεχνικών κειμένων "μεταφράζουν" τα περίπλοκα επιστημονικά κείμενα σε απλή, καθημερινή γλώσσα, από εγχειρίδια οδηγιών έως δελτία τύπου. Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί τεχνικές γνώσεις, αλλά η ικανοποίηση και οι αποδοχές είναι υψηλές. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ


Εκτός από τις τάξεις και τα συμβατικά μαθήματα, ένας εκπαιδευτικός δεξιοτήτων σας βοηθάει να μάθετε κάτι καινούριο που θα εμπλουτίσει τη ζωή σας: από το πλέξιμο έως... τη συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων

Aπο: msn.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους