Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Λουκέτο και εκκαθάριση στο Ε Κ Φθιώτιδας

Απο: lamiafm1.gr
Τελεία και παύλα μπαίνει σε 76 χρόνια πορείας στο πλευρό εργαζομένων και ανέργων με την σημερινή απόφαση της πλειοψηφίας στη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.Ιδρύθηκε το 1940 μέσα στους καπνούς του πολέμου και διαλύεται σήμερα λόγω χρεών.
Το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα συνελεύσεων του Κέντρου μετά από έντονη συζήτηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, η διάλυση του κέντρου... 







αφού δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να ξεπεραστεί το τεράστιο οικονομικό άνοιγμα των 841 χιλιάδων ευρώ από πρόστιμο του ΣΔΟΕ για σεμινάρια που είχε διοργανώσει το 2008. Η κατάσταση έγινε ασφυκτική όταν οι τραπεζικοί λογαριασμοί  του ΕΚ δεσμεύτηκαν,κάτι που έγινε και με τους λογαριασμούς του προέδρου Κώστα Τσιάμη που εκπροσωπεί του ΕΚ.
Για την καθοριστική απόφαση του λουκέτου έγινε μυστική ψηφοφορία και κατά πλειοψηφία πέρασε η πρόταση της διοίκησης, για την αναστολή λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου.
Η Συνέλευση αποφάσισε να οριστούν και εκκαθαριστές ο πρόεδρος της διοίκησης και εκπρόσωπος της πλειοψηφούσας παράταξης Κώστας Τσιάμης και ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ Θανάσης Μπρέκης.

Απο: lamiafm1.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους