Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Νέα πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ

Νέα πρόεδρος εξελέγη στο ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για την κ. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου η οποία διαδέχθηκε τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Λεούση, ο οποίος εκτελούσε χρέη προσωρινού προέδρου. 

Το διοικητικό συμβούλιο στη σημερινή συνεδρίαση εκτός από την εκλογή της κ. Τσιτσογιαννοπούλου στην προεδρία, προχώρησε και στην ανασυγκρότησή του.

Η κ. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976 και είναι μητέρα δύο παιδιών. Εχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επενδύσεων και ειδικεύεται στο real estate, καθώς και στη διαχείριση και αξιολόγηση ακινήτων. Είναι Ορκωτός Εκτιμητής (MRICS), πιστοποιημένη από το Υπουργείο Οικονομικών και Εξεταστής επαγγελματικής επάρκειας.Είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το City University of London (BSc Property Valuation & Finance και MSc Property Investment αντίστοιχα), ενώ είναι κάτοχος πτυχίου και στα Micro-Economics από το London School of Economics. Έχει διατελέσει Ανώτερο Στέλεχος, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και την ανάπτυξη ακινήτων σε πολυεθνικές εταιρίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Αγγλία, Μάλτα, Κύπρος), με κύρια έμφαση σε σύνθετα αναπτυξιακά έργα. Από το 2011, ως συνεργάτης της Cushman & Wakefield, συνεργάστηκε με πολλούς θεσμικούς φορείς και ομίλους εταιρειών.
Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σχετικά με τις υπηρεσίες εκτίμησης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από ιδιωτικούς φορείς και πανεπιστημιακές σχολές. Είναι επίσης τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια ακινήτων και έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα.


Aπο: newsit.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους