Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-10-2018

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84
ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 /44437
ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164
somatiolarcosel@gmail.com
ΛΑΡΥΜΝΑ: 08-10-2018

Αρ. Πρωτ.: -368-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Αύριο (09-10-18) γίνεται η δεύτερη επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση από 09:00-12:00 στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ , η οποία χρειάζεται 230 συναδέλφους περίπου για να έχει την προβλεπόμενη απαρτία από το καταστατικό.

Στην Συνέλευση αυτή το θέμα είναι ένα :






ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΕΛΕΓΧΟΥ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

 Σε αυτή τη Γ.Σ όπως είπαμε και στο Δ.Σ του Σωματείου δεν χωράει άλλο θέμα βάσει καταστατικού.

Αύριο το μεσημέρι προέκυψε έκτακτο Δ.Σ στην εταιρία με θέμα : «Αντικατάσταση  μελών και συγκρότηση νέου Δ.Σ ΛΑΡΚΟ».

 Εμείς ζητάμε από το νέο Δ.Σ της εταιρίας που θα προκύψει να συνεχιστούν ΑΜΕΣΑ οι διαπραγματεύσεις για την Επ.Σ.Σ.Ε που σταμάτησαν με υπαιτιότητα της Διοίκησης. 

 Ακόμα , ζητάμε από τη νέα Διοίκηση της εταιρίας που θα προκύψει να παρθεί πίσω το μέτρο συγχώνευσης των Τμημάτων Συντήρησης και να τηρηθεί το Οργανόγραμμα της εταιρίας.

 Το Δ.Σ του Σωματείου έχει δεσμευτεί ότι αν δεν υπάρχει ΑΜΕΣΑ συνάντηση με την εταιρία για συνέχιση των διαπραγματεύσεων για την Επ.Σ.Σ.Ε θα προκηρύξει Γενική Συνέλευση με θέμα «Κινητοποιήσεις».

 Το Σωματείο έχει πλάνο που είναι ψηφισμένο από Γενική Συνέλευση όσον αφορά την Επ.Σ.Σ.Ε. Μέσα από την απόφαση αυτή της Γ.Σ είναι ξεκάθαρες  οι θέσεις μας και τεκμηριωμένες για το πώς θα διαμορφωθούν οι Β.Μ ανά ειδικότητα και τμήμα όλων των συναδέλφων.

 Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι ορατά γιατί η εταιρία εφαρμόζει πλέον και θέλει να υλοποιήσει τα σχέδιά της όπως έγινε με το θέμα της Μηχανολογικής Συντήρησης και σε άλλα τμήματα του εργοστασίου,  χωρίς αυτό να φέρνει θετικά αποτελέσματα , αντίθετα , δημιουργεί προβλήματα στους ίδιους τους εργαζόμενους και στην λειτουργία της εταιρίας.

 Το Δ.Σ του Σωματείου για το θέμα της Μηχανολογικής Συντήρησης έχει ενημερώσει με επιστολή και την Επιθεώρηση Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος (ΕΜΝΕ) και περιμένουμε και από εκεί να έρθει η ΕΜΝΕ στο χώρο μας , να γίνει τριμερής συνάντηση με το Σωματείο – ΕΜΝΕ και Διεύθυνση ΛΑΡΚΟ .

 Περιμένουμε από το νέο Δ.Σ της εταιρίας να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να προχωρήσουν τα παραπάνω ζητήματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

                          

                                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                      Α. ΚΟΡΕΤΖΕΛΟΣ        ΑΓΓ. ΓΚΙΩΝΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους