Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - Ανακοίνωση - Διακήρυξη


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Ανακοίνωση - Διακήρυξη


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι.


Η απόφαση για τη δημιουργία του συνδυασμού ΑΝ.Ε.Κ έγινε ατό συναδέλφους που έχουν βιώσει την κακομεταχείριση σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, εργασιακά μειώσεις των προσωπικών αξιών, από κάποιους με χαμηλό κοινωνικό υπόβαθρο χαμηλής συνδικαλιστικής συμπεριφορά και διάχυτη γενική αμορφωσιά.
Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να πάρουμε επιτέλους τα χαμένα κεκτημένα μας και όλα αυτά που δικαιωματικά μας
ανήκουν...







Δεν απορρίπτουμε κανένα συνάδελφο!

Απορρίπτουμε όμως κάκιστες και απαράδεκτες συμπεριφορές από συνδικαλιστές που αντί να λύνουν τα προβλήματα των εργαζομένων δημιουργούν ακόμη περισσότερα και μας θυμούνται κάθε δυο χρόνια για να πάρουν την ψήφο μας. Τους έχει συνεπάρει τόσο πολύ η δίνη της εξουσίας που δεν βλέπουν τίποτε άλλο πέρα από το προσωπικό τους όφελος.

Δεν ανήκουμε σε κανένα και σε καμιά παράταξη γι' αυτό και δεν παίρνουμε διαταγές από κανένα, όπως θέλουν κάποιοι να διατυμπανίζουν δια βάλλοντας με αυτό το τρόπο την σκέψη και την κρίση των συναδέλφων.

Όσοι μας υποτιμούν, μας λοιδορούνε, όσοι μας πολεμούν μας κάνουν σοφότερους, αυτές τις πρακτικές τις περιμέναμε, πάντοτε όταν δημιουργείται κάτι νέο και άφθαρτο απαξιώνεται και πολεμάτε με κάθε τρόπο, εμείς όμως στον αγώνα μας


Πόσο καιρό συνάδελφο, έχετε να δείτε συνδικαλιστική δράση μέσα στο χώρο του εργοστασίου? (ΠΟΤΕ)

Ποτέ είδατε τελευταία φορά παρεμβάσεις προς όφελος των εργαζομένων? (ΠΟΤΕ) Για πόσο ακόμα θα τους πιστεύετε και για πόσο ακόμα θα παίζουν με το πόνο μας? Όλοι μαζί για μια νέα αρχή!


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
 

                      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους