Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ - Σας λέμε ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα χρειασθούν πολλά κουράγια...


Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

Βρυσάκια  4/12/2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

  Μετά  το εκλογικό αποτέλεσμα της 22/11/2018 στο Σωματείο μας, έχει διαμορφωθεί μια νέα κατάσταση.
  Η οριακή πλειοψηφία  που πήραν οι ΑΚΕΛ, μπορεί να τους έδωσαν την συγκρότηση του προεδρείου, ανέδειξαν όμως και την παράταξή μας σε καθοριστικό συνδικαλιστικό παράγοντα.
  Από τώρα και στο εξής θα είναι αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις.
  Σεβόμαστε το αποτέλεσμα και ευχόμαστε στους συναδέλφους της πλειοψηφίας (προεδρείο) καλή δουλειά, δηλώνουμε ότι όποιες...






και όσες προτάσεις παράγουν και προάγουν τον συνδικαλισμό, το μεροκάματο μας και το αύριο της Εταιρίας, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.
  Ξεκαθαρίζουμε όμως ότι εμείς χρωστάμε μόνο στους συναδέλφους που αψήφησαν ταξίματα – πιέσεις – χαϊδέματα και στήριξαν την παράταξή μας, θα είμαστε δίπλα τους για να ανταποκριθούμε σε κάθε δίκαιο αίτημά τους.

  Προειδοποιούμε ότι όποιος τολμήσει και φερθεί αντεργατικά και αντισυναδελφικά θα μας βρει ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

  Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε  τον Πρόεδρο και τους συναδέλφους αυτούς να αρχίσουν να υλοποιούν  τις δεσμεύσεις που έχουν πάρει με την ανακοίνωση που έβγαλαν, λίγες μέρες πριν την εκλογή.

  Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους μας και να πούμε ότι δεσμευόμαστε, ότι θα τιμήσουμε την επιλογή σας και ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, γιατί εκτιμούμε ότι για να υπάρξει αύριο θα χρειασθεί  ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

ΥΓ. Θα ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση σύντομα, η οποία θα βάζει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και σε αυτήν την εκλογή βρέθηκαν πολλοί κατεργάρηδες.
       Σας λέμε ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα χρειασθούν πολλά κουράγια.
        Κακομοίρηδες ………………… και ο νοών νοείται.

Συναδελφικά

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους