Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΩ.ΣΥ. - Ολες και όλοι στην Γενική Συνέλευση

ΕΝΩ.ΣΥ.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

 

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 10:00 το πρωί στο κινηματογράφο Ίλιον πραγματοποιείται η πρώτη εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση. Το υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο μετά από μία εξάμηνη παράταση της θητείας του καλείται να κάνει μια γενική αποτίμηση των πεπραγμένων.

Στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται το εργοστάσιο, επιβάλλεται ο καθένας μας ξεχωριστά να συνειδητοποιήσει ότι οι επόμενες μέρες που έρχονται θα πρέπει να βρουν τους εργαζόμενους ενωμένους και έτοιμους να σταθούν απέναντι στα δύσκολα που πιθανών να έρθουν.

 

 

 

Το μήνυμα που θα πρέπει να δοθεί σε όλους όσους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν ένα κλίμα αβεβαιότητας για τις ζωές μας, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο: Οι εργαζόμενοι είναι εδώ, όρθιοι στα πόδια τους και θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα.

Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα στην εργασία, κανείς δεν μπορεί να μας πετάξει στο δρόμο επειδή «περισσεύουμε»...

 

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει με ξεκάθαρη εντολή οι εργαζόμενοι ν αποφασίσουν και με την ψήφο τους να αναδείξουν το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο.

 

Επιβάλλεται λοιπόν η πρώτη εκλογοαπολογιστική να έχει απαρτία έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών.

 

 

Ολες και όλοι στην Γενική Συνέλευση

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους