Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΦΗΜΕΣ....η ΛΑΡΚΟ και το μοντέλο ξεπουλήματος της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ



Ανώνυμοι ''κύκλοι'' πέριξ του υπουργείου διαδίδουν όπως λένε πληροφορίες μας ότι στην χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε για τη πώληση της ΛΑΡΚΟ να ακουλουθηθεί η διαδικασία που εφαρμόστηκε στην Αγροτική Τράπεζα.
Αυτό όπως λένε θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Πιο συγκεκριμένα οι ''κύκλοι ανωνυμίας'' λένε ότι : 




 
Η ΛΑΡΚΟ θα εκκαθαριστεί σε λειτουργία.

Θα χωριστεί σε ''καλή'' και ''κακή''

Η ''καλή'' ΛΑΡΚΟ θα ονομαστεί ΝΕΑ ΛΑΡΚΟ και η ''κακή'' ΛΑΡΚΟ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
Η ''κακή'' θα αναλάβει όλα τα χρέη και τις επισφαλείς απαιτήσεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα.
Η ''καλή'' ΝΕΑ ΛΑΡΚΟ θα πουληθεί με τις υγιείς διεθνείς συμβάσεις που έχει για την πώληση του σιδηρονικελίου.
Οι εργαζόμενοι θα απολυθούν απο τη ''κακή'' ΛΑΡΚΟ και θα προσληφθούν απο την ''καλή'' ΝΕΑ ΛΑΡΚΟ με νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα.
Για τις αποζημιώσεις που θα δικαιούνται οι απολυμένοι εργαζόμενοι απο την ''κακή'' ΛΑΡΚΟ θα τις διεκδικήσουν και θα τους καταβληθούν εν καιρώ.
Με νέες συμβάσεις θα συνεχίσουν αν το επιθυμούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και οι εργολάβοι στη ''καλή'' ΛΑΡΚΟ.


Σχόλιο Λαρκικών Νέων :

Οι φιλοκυβερνητικοί συνδικαλιστές  το ξέρουν και σιωπούν ή θα αγωνιστούν να ανατρέψουν αυτό το ενδεχόμενο, επίσημη ανακοίνωση απο τα σωματεία εργαζομένων δεν έχουμε αν ο εκ Φθιώτιδος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μείνουμε άνεργοι οι συνάδελφοι ή θα αναγκαστούμε να εργαστούμε στο νέο ''επενδυτή'' με μισθούς πείνας. Περιμένουμε απαντήσεις.







1 σχόλιο:

  1. Στο χωριο μου λενε οτι "εφτασε το σκατο στο κωλο" και τωρα τρεχουμε.Να προλαβουμε τι τωρα,το λιγοτερο κακο?Αυτο επιδιωκαν απο την αρχη και το'χουν καταφερει.Με τις ευλογιες των συνδικατων θα οδηγηθουμε εκει που κανεις εργαζομενος θα ηθελε να παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους