Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Κρίσιμη ημερίδα για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ παρουσία του Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα (video)

Αναδημοσίευση από tvstar.gr 

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΛΑΡΚΟ διοργάνωσαν ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα το πρωί της Κυριακής, με θέμα η «Πορεία της εταιρίας ΛΑΡΚΟ», με αφορμή τη σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση τριχοτόμηση της εταιρίας.
Οι εργαζόμενοι διοργάνωσαν την ημερίδα αυτή με σκοπό να βρεθούν λύσεις για τη βιωσιμότητα της εταιρίας και τη λειτουργία της, κάτω από το Δημόσιο έλεγχο, την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη διατήρηση όλων των κεκτημένων των εργαζομένων.
Στην ημερίδα παραβρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκουρας... 





ο οποίος παρουσίασε το σχέδιο της Κυβέρνησης για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, αλλά και την κατάσταση της εταιρείας σήμερα.
Ακόμη, το λόγο πήραν όλοι οι Βουλευτές της Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, Θέμης Χειμάρας, Γιώργος Κοτρωνιάς και Γιάννης Σαρακιώης και Βουλευτές της Εύβοιας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι Λοκρών και εκπρόσωποι συνδικάτων και εργατικών κέντρων.
Όπως ανέφεραν όλοι στις ομιλίες τους, στόχος όλων είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στην Αθήνα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, μαζί με σωματεία και φορείς της Στερεάς Ελλάδας, συνδικαλιστικές οργανώσεις από το Μέταλλο και άλλους κλάδους έχουν προγραμματίσει συλαλλητήριο ενάντια στην εκποίηση της εταιρείας, στην επίθεση στις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους.

Γράφτηκε από την Παναγιώτα Καρακούση

 Απο: tvstar.gr





                                       (video)

Κρίσιμη ημερίδα για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ παρουσία του Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους