Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΑΡΚΟ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ...

 Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΕΔΡΑ: ΛΑΡΥΜΝΑ ΛΟΚ^ΙΔΑΣ

ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 106/84

Λάρυμνα : 08-06-2021

ΑΡ. ΤΗΛ.: 2233041403 Ζ44437 ΑΡ.ΦΑΞ: 2233041164 

 somatiolarcosel@qmail.com

Αρ. Πρωτ.: · 77-


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ στις 10 ΙΟΥΟΥΝΙΟΥ απεργούμε όλοι μαζικά στην 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θέλει να εφαρμόσει ένα εργασιακό μεσαίωνα με την κατάργηση του δώρου την κατάργηση των συνδικάτων έναν νόμο που θα μας φέρει σε δύσκολα χρόνια να είμαστε έρμαια στα χέρια των εργοδοτών.

Όλοι πρέπει να διαβάσετε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι η στιγμή που κανένας δεν πρέπει να αδιαφορήσει πρέπει όλοι μαζικά χωρίς αποκλεισμούς χωρίς κομματικές ταμπέλες να κατεβούμε στην ΑΘΗΝΑ να δώσουμε την μάχη μέσα στην πρωτεύουσα της πατρίδας μας να μην περάσει αυτό το κακό νομοσχέδιο.

Το οφείλουμε σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια αγωνίστηκαν να μην υπάρχει εργασιακός μεσαίωνας .

Το οφείλουμε σε αυτούς που έφτιαξαν το νόμο 1264 που πέρασε από την βουλή των ελλήνων με καθολική πλειοψηφία 296 ψήφους.

 

 

 

 

0 1264 ήταν ένας νόμος που η αγορά εργασίας τον δέχτηκε ευχάριστα λειτούργησε και θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί γιατί οι εργαζόμενοι είχαν δικαιώματα .είχαν δικαιώματα στην διεκδίκηση της ΕΣΣΕ (επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας ).

 

Ο καινούργιος νόμος καταργεί τις ΕΣΣΕ και δημιουργεί τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ πράγμα απαράδεκτο, για όλων των εργασιακό κόσμο της χώρας, δημιουργεί τριγμούς στα θέματα της απεργίας .δημιουργεί τριγμούς σε γενικές συνελεύσεις .δημιουργεί τριγμούς στις εκλογές

 

Συνάδελφοι όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς πρέπει να δώσουμε την μάχη πρέπει να απεργήσουμε να διαδηλώσουμε να πούμε όχι στο νομοσχέδιο τις κυβέρνησης να μην περάσει αυτό το έκτρωμα γιατί δεν θα υπάρχει αύριο για τους εργαζόμενους θα δουλεύουν χωρίς δικαιώματα.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΗΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ . ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ   ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ .

 

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους