Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι Σοσιαλιστές μας έγιναν Εθνικοσοσιαλιστές


Ο Γκαιμπελς ελεγε σαν βασικη αρχη της προπαγανδας :"Αρκει να πεις χιλιες φορες ενα ψεμα για να το πιστεψεις κι ο ιδιος...
" Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πισω απο ολες τις επιθεσεις εναντια στους πολικτικους πατερες του εθνους"
Ετσι λοιπον ενας συνασπισμος του 4%, χωρις οργανωτικη υποδομη και αποτελουμενος απο 15 ανοργανωτες ολιγαριθμες
συνιστωσες εγινε κινδυνος για τη Δημοκρατια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενας συνασπισμος που κατηγορηθηκε και στο παρελθον, -στα Δεκεμβριανα του 2008-, αλλα απο αλλους τοτε, για οργανωση του καψιματος της Αθηνας.
Πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιοι ολοι αυτοι αν πραγματι τα πιστευουν αυτα ή και ακομα αν περιμενουν να τα πιστεψουμε
Και πιο πολυ ηλιθιοι αν περιμενουν να πιστεψουμε πως τα πιστευουν .
Και ακομα πιο πολυ ηλιθιοι ειναι, αν πιστευουν οτι πιστευουμε πως τα πιστευουν. Ομως τοτε τι συμβαινει και ποια ειναι η επιδιωξη τους;

1. Δεν ασχολουμαστε με το μεσοπροθεσμο και τα πολιτικα προβληματα της συγκυριας αλλα με την διαμαχη ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ που φυσικα ειναι επιδιωξη των ξενογλωσων γραφειων και εγκεφαλων που σχεδιαζουν την πολιτικη του ΠΑΣΟΚ.
2. Αποδεικνυει την ελεεινη κατασταση της πολιτικης σκεψης των βουλευτων του πασοκ, που βρισκονται σε μια διαδικασια διαρκους εγκαταλειψης της αναλυτικης πολιτικης σκεψης και βολευονται με ολο και πιο απλοικα σχηματα ερμηνειας της πραγματικοτητας που προμηθευονται εν ειδει προπαγανδιστικων υποκαταστατων της εν αποσυνθεσει, λογω εσωτερικων πολιτικων αντιφασεων, πολιτικης γραμμης.
3. Προετοιμαζει την επομενη φαση αποβλακωσης των βουλευτων και των ελαχιστων εναπομειναντων πιστων (στην κυβερνηση )στελεχων , οπου δεν θα υπαρχει ουτε η πολυτελεια της αναζητησης προσχηματων για τα επομενα χυδαιοτερα μετρα, αλλα ουτε και καμμια αναφορα εσωτερικης συνεχειας της κυβερνητικης πολιτικης με τις προηγουμενες πολιτικες. Εξ αλλου οσο περναει ο καιρος και αποκαλυπτεται ο πραγματικος στοχος ενω ταυτοχρονα απομακρυνονται οι πιθανοτητες ουσιαστικης αντιδρασης στην πραγματοποιηση του, τοσο λιγοτερο θα ερυθριουν οι Παρθενες του Οικου της Πλατειας Συνταγματος, στην υπερψηφιση οποιουδηποτε μετρου, δοσμενης μαλιστα και της τελευταιας απαραδεκτης αποφασης του Σ.τ.Ε.
4. Σκοπευουν μεσω προβοκατορικης υποκινησης να συρουν μελη του ΣΥΡΙΖΑ στις Φυλακες και στα Δικαστηρια, ωστε χοντραινοντας το παιχνιδι να χαθει μονιμως η εστιαση απο τα επομενα σκληρα μετρα που θα ξεπερνουν σε αγριοτητα, ανθελληνικοτητα, και αναλγησια οτιδηποτε εχουμε γνωρισει μεχρι τωρα. Ισως η επιμονή στην ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας να μην ειναι τυχαια.
5. Ας μην ξεχναμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πριν 2,5 χρονια εφτασε καποια στιγμη και το 18% στις δημοσκοπησεις. Ισως και αυτο να ενοχλει τους εκλογομαγειρους του πασοκ που μπορει να βλεπουν καποιον πιθανο αντιπαλο πολο στον ΣΥΡΙΖΑ, και θελουν να εχουν απο Αριστερα ναρκοθετημενο το πολιτικο τοπιο, ωστε να μην φοβουνται την συγκροτηση αλλου εναλλακτικου χωρου που να μπορει να υποδεχτει μαζικα ψηφοφορους, στελεχη και μελη του πασοκ, υποδαυλιζοντας ή και επιταχυνοντας τις διαδικασιες διαλυσης του πασοκ, που αυτη τη στιγμη πρεπει να κινειται κατω του 20%.
6. Στην πραγματικοτητα αυτοι που πνεουν μενεα και αισθανονται πλεον εξαπατημενοι ειναι τα στελεχη του παραδοσιακου πασοκ, και φυσικα ειναι και πιο πιθανα, οχι απλα αγανακτισμενοι αλλα εξαγριωμενοι με ολα αυτα που γινονται εν ονοματι της Σωτηριας της Πατριδας και της Κοινοβουλευτικης Πλειοψηφιας που με δολο και ψευδη αποσπαστηκε τον Οκτωβριο του 2009. Συνεπως ειναι και οι πιο πιθανοι πρωταιτιοι επισοδειων εις βαρος βουλευτων.
Τα παραπανω ομως συγκλινουν στην υποδειξη οτι σιγα-σιγα οι Σοσιαλιστες μας εγιναν Εθνικοσοσιαλιστες........................
Ετσι λοιπον ....... Ας διαβασουν λιγο Ιστορια οι κατηφορουντες ανιστορητοι βουλευτες , ισως χρειαστει για να προλαβουν τα πολυ χειροτερα που τωρα ομως προετοιμαζονται..........Τωρα ειναι αργα.. σε λιγο ομως θα ειναι παντα αργα......


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους